افزایش ورودی گوگل، درخواستی بود که شما عزیزان و همراهان همیشگی وبسایت مسیر سئو از ما داشتید. من هم تصمیم گرفتم یک مقاله جامع و کاربردی در مورد روش های افزایش ورودی گوگل تولید و منتشر کنم. به نظرم مقاله خوبی شد و انصافاً اگر خواندید و به دلتون نشست، پایین مقاله نظرتون رو بنویسید چون منتشرش می کنم و انرژی شما سوختی برای به ادامه مسیر ماست.بسیار خوب برای مطالعه یک مقاله فوق العاده اماده اید ؟! بزن بریم…
اما منظور ما از افزایش ورودی گوگل ، بهبود جایگاه سایت در نتایج گوگل است که در نهایت سبب افزایش بازدید واقعی سایت خواهد شد.در این مقاله می خواهیم بهترین روش های تست شده افزایش بازدید سایت در گوگل را برای شما معرفی کنیم. اگر به دنبال جواب این سوالات هستید تکان نخورید! تا پایان این مقاله را با دقت فراوان مطالعه کنید.
افزایش ورودی گوگل به کمک سئو !
همه چیز در یک کلمه خلاصه می شود، “سئو” !
مسئله اصلی اینجاست که اگر بخواهم تمام این مقاله را برای شما خلاصه کنم، باید بگویم باید وبسایت خود را سئو کنید! اما جالب اینجاست که بدانیم سئو دقیقاً چیه و چطور می تواند کسب و کار ما را متحول کند.
سئو چیست و چه کاربردی دارد ؟
سئو یا SEO به معنای بهینه سازی وبسایت برای موتورهای جست و جو (به خصوص گوگل) است و زمانی که بتوانیم اصول سئو و بهینه سازی وبسایت را یاد بگیریم، دقیقا می توانیم به هدف نهایی خود یعنی افزایش ورودی گوگل برسیم. ما در وبسایت مسیر سئو یک دوره آموزش سئو بسیار جامع و کاملی طراحی و منتشر کردیم که می تواند برای یادگیری سئو به شما کمک بسیار زیادی کند.
اما سوال دیگری که برای شما ممکن است بوجود بیاید این است که سئو چه کاربردی دارد؟ فکر می کنم پاسخ آن را گرفته باشید.
نتیجه سئو، رشد جایگاه صفحات سایت در گوگل است و این یعنی تعداد مشتریان بالقوّه ای که روزانه در گوگل به دنبال محصولات و خدمات مورد نیاز خود هستند،برای کسب و کار شما بیشتر و بیشتر خواهد شد و در نهایت درآمد شما افزایش خواهد یافت.
سئو اصول و قوانینی دارد که در ادامه می خواهیم به مهم ترین اصولی از سئو اشاره کنیم که نتیجه آن بهبود جایگاه صفحات سایت شما در نتایج گوگل خواهد شد.
نقش تحقیق کلمات کلیدی در افزایش ورودی گوگل
اولین و پایه ای ترین نکته ای که باید برای بهبود بازدید سایت در گوگل به آن دقت کنید، انتخاب درست عبارت های کلیدی برای رتبه گرفتن در نتایج گوگل است.
چرا می گویم این موضوع بسیار مهم است، چون مشتریان بالقوّه شما دقیقا با “عبارات و کلمات” است که در گوگل به دنبال کسب و کار شما هستند. بنابراین شما هم باید به عنوان یک میزبان، کلمات درستی را برای ورودی مشتریان بالقوّه انتخاب کنید تا بتوانید درصد تبدیل ترافیک سایت به فروش محصولات و خدمات خود را افزایش دهید.
انتخاب درست کلمات اصلی و هدف
کلمات کلیدی اصلی (Seed Keywords) به کلماتی گفته می شود که مشتریان اصلی یک کسب و کار دقیقاً با همان عبارات به دنبال آن کسب و کار هستند. مثلا برای یک کسب و کاری که در زمینه فروش انواع سنگ های ساختمانی فعالیت می کند، این موارد می تواند عبارت های کلیدی اصلی باشد:
- سنگ ساختمانی
- سنگ گرانیت
- سنگ مرمر
- سنگ نمای ساختمان
- سنگ تراورتن
- و…
بهترین روش برای انتخاب عبارت های کلیدی اصلی،نشستن در جایگاه مشتری و شروع جست و جو در گوگل است. البته پیشنهاد می کنم برای اینکار پشت لپ تاپ یا کامپیوتر خود بنشینید و یکی از عبارت های اصلی کسب و کار خود را تایپ کنید، ۱۰ نتیجه صفحه اول گوگل را باز کنید و آن وبسایت هایی که دقیقا در حوزه کاری شما فعالیت می کنند را شناسایی کنید و برای یافتن سایر کلمات کلیدی اصلی، از منو این وب سایت ها ایده بگیرید. دقیقاً مانند تصویر زیر:
افزایش ورودی گوگل با انتخاب کلمات کلیدی طولانی یا Long Tail
کلمات کلیدی دم دراز یا (Long Tail Keywords) مخاطب را هرکجا که باشد به وبسایت شما میکشاند! درواقع با انتخاب درست کلمات کلیدی طولانی،شانس خود را برای بهبود جایگاه صفحات سایت در گوگل و افزایش بازدید واقعی بیشتر کرده اید. دلیل آن هم واضح است چون رتبه گرفتن روی کلمات و عبارات بلندتر (۳ یا ۴ سیلابی) بسیار بسیار راحت تر از کلمات کلیدی اصلی است. البته فراموش نشود که باید با کمک طراحی استراتژی درست محتوایی، کاری کنیم که در کلمات و عبارات اصلی هم رتبه بگیریم و این نیازمند طراحی استراتژی سئو سایت است.
اما این کلمات کلیدی دنبالهدار چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید آنها را انتخاب کرد که به بالا بردن ترافیک سایت کمک کنند؟!
برای تشخیص کلمات کلیدی طولانی یا long tail کافیه به کمک نکاتی که در بالا اشاره کردیم، کلمات کلیدی دانه را استخراج کنید و سپس با جست و جو در گوگل از داخل پیشنهادهای گوگل (google suggest) عبارت های کلیدی بلند را استخراج کنید. مثلا اگر در کسب و کار خرید و فروش شلوار پیراهن فعال هستید، عبارت های زیر می تواند عبارت های دم داز برای شما باشد.
- پیراهن مردانه با طرح نستعلیق
- پیراهن مردانه برای افراد لاغر
- خرید پیراهن مردانه برای عروسی
- خرید پیراهن مردانه برای افراد مسن
با انتخاب درست عبارت های کلیدی دم دراز، می توانید بسیار زودتر در نتایج گوگل ظاهر شوید و همین موضوع به افزایش ورودی گوگل هم کمک بسیار زیادی خواهد داشت.
برای مثال با توجه به تصویر زیر می توانید عبارت های کلیدی دم دراز بیشتری پیدا کنید:
تاثیر کلمات کلیدی مشابه (LSI) در افزایش ورودی گوگل
یکی دیگر از انواع کلمات کلیدی ارزشمندی که می تواند بازدید واقعی وبسایت ما را ده ها برابر کند،، عبارت های کلیدی مشابه یا (LSI) است.
کلمات LSI به کلماتی گفته می شود که مفهوم بسیار نزدیکی با عبارت کلیدی اصلی ما دارد و می توانیم با استفاده آن عبارت در محتوا، علاوه بر عبارت کلیدی اصلی، روی عبارت های LSI هم رتبه بگیریم. و این موضوع باعث افزایش ترافیک وبسایت ما خواهد شد.
به عنوان مثال برای کسب و کاری مثل کابینت آشپزخانه، این عبارت ها عبارات کلیدی LSI می شود:
- کابینت آشپزخانه جدید
- قیمت کابینت آشپزخانه
- کابینت آشپزخانه مدرن
- و…
کافیه برای این کار عبارت کلیدی اصلی را در گوگل جست و جو کنید و از عبارت های Related در پایین نتایج گوگل استفاده کنید:
چگونه کلمات کلیدی مهم برای کسب و کارتان را پیدا کنید؟
بهترین راه یافتن کلمات کلیدی درست این است که خود را جای مشتریان بگذارید و به مسائل از دید آنها نگاه کنید. مشتری در آن شرایط چه می کند؟
فرض کنید در جستجوی یافتن یک رستوران نزدیک محل زندگی خود هستید. چه چیزی را در نوار جستجوی گوگل تایپ میکنید؟ احتمال زیاد “رستوران های معروف نزدیک من” یا “بهترین رستوران ها در منطقه من”. حتی برای جستجوی عمیقتر می توانید نام محل سکونت یا غذای مدنظرتان را هم سرچ کنید.
- کلمهی کلیدی مورد نظر را در URL قرار دهید.
- کلمات کلیدی را با رویکردی استراتژیک در محتوایتان بگنجانید نه به شکل اجباری.
- کلمات کلیدی را در عنوان و توضیحات متا بیاورید.
- کلمات کلیدی باید بین ۱۰۰ کلمه اول مطلب شما یا در پاراگراف اول دیده شوند.
- از ابزارهای تحقیقاتی کلمات کلیدی برای یافتن کلمات کلیدی مناسب محتوایتان استفاده کنید.
- بهتر است از مترادفها و جایگزینهای کلمه کلیدی در متن استفاده شود.
بنابراین بهتر است چنین کلماتی را در محتوای خود داشته باشید تا گوگل بتواند از بین هزاران مورد مشابه شما را یافته و معرفی کند. همانطور که کلمه یا عبارتی جستجو میشود و نتایج آن نشان داده می شود در انتهای صفحه نیز پیشنهاداتی برای سرچ داده می شود. این ها همان جستجوهایی است که توسط دیگران حول این کلمه کلیدی انجام می شود.
استفاده از کلمات کلیدی کلی، جستجوی کلی به دنبال دارد. اگر می خواهید افراد مشخصا کسبوکار شما را جستجو کنند از عبارات کلیدی طولانی در محتوای خود استفاده کنید. همیشه بهتر است یک یا چند عبارت کلیدی طولانی داشته باشیم. مثل “رستوران های نزدیک من که غذای گیاهی برای ناهار می فروشند”!. هرچند این نوع عبارات طولانی ترافیک وب سایت کمتری ایجاد می کنند ولی نتایج قابل توجه و خاصی به دنبال دارند.
اما اگر نگاهی به کلمات بعدی بیندازید میبینید در همگی آنها کت و شلوار به کار رفته و تعدادی کلمه به ابتدا یا انتهای آن اضافه شده است. با این کار کلمه کلیدی دم دراز تولید میکنید، کلماتی که مخاطبین دایره هدف شما را مستقیم نشانه میگیرند و باعث بالا رفتن ترافیک سایت میشوند.
افزایش بازدید واقعی با انتخاب عناوین جذّاب
برای دعوت بیشتر مشتریان بالقوّه شما به سمت وب سایت خود، باید بدانید مخاطبان شما در برابر کدام عناوین تاب مقاومت ندارند! در حقیقت «عنوان» مهمترین و حیاتیترین بخش محتوای شماست؛ بخشی که تعیین میکند فردی که عبارت کلیدی مورد نظر خودش را در گوگل جست و جو کرده، بعد از مشاهده title صفحه وبسایت شما، تا چه اندازه مجاب می شود تا روی آن کلیک کرده و وارد فضای کسب و کار شما شود.بیشتر افرادی که در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارند از اهمیت عنوان برای افزایش ورودی گوگل باخبرند؛ اما نمیدانند برای انتخاب یک عنوان جذاب چه ؟!
شاید عجیب به نظر برسد ولی بزرگترین وبلاگهای دنیا پیش از آنکه روی دکمه انتشار محتوا کلیک کنند، حداقل ۲۰ عنوان مختلف را برای محتوا در نظر گرفته و بهترین آنها را انتخاب کردهاند. پس عنوان محتوا بیشتر از آن چیزی که تصور میکنید در افزایش بازدید سایت در گوگل تاثیرگذار است.
چطور عناوین جذّاب بنویسیم؟
در ابتدا باید خودتان را به جای فردی بگذارید که دقیقاً با عبارت کلیدی مورد نظر، به دنبال رفع نیاز خودش است.
برای انتخاب عنوان جذاب، دو اصل کلیدی را در نظر داشته باشید:
معمولاً بخش اول عنوان برای ربات های گوگل نوشته می شود
- بخش دوم برای درگیر شدن ذهن کاربر نوشته می شود.
- بگذارید برای روشن شدن ماجرا، برایتان یک مثال بزنم.
فرض کنید برای یک صفحه ای که درون آن در مورد خواص عسل طبیعی تولید محتوا کرده ایم، می خواهیم عنوان تولید کنیم. در اینجا عبارت کلیدی اصلی ما می شود “خواص عسل طبیعی”.
بسیار خوب، با توجه به تصویر زیر، عنوان شماره ۲، عنوان مناسب تری است چرا که بخش اول ربات گوگل و بخش دوم چشم مشتری بالقوّه را درگیر کرده و در نهایت سبب افزایش شانس کلیک روی لینک شما می شود.
نوشتن عنوان مناسب برای اینکه بتوانید افزایش بازدید واقعی داشته باشید، نیازمند پیاده سازی خلاقیت و تمایز با بررسی سایر عنوان های رتبه گرفته در نتایج گوگل است. گاهی اوقات با حفظ عبارت کلیدی مورد نظر، می توانید عنوان های از قبل نوشته شده را تغییر دهید و نتایج شگفت انگیز آن را مشاهده کنید. پیشنهادم به شما این است که قبل از نوشتن عنوان های جذّاب، سری به عناوین جذاب در نتایج برتر گوگل بزنید که این موضوع باعث افزایش خلاقیت شما در نوشتن عنوان خواهد شد.
نوشتن متا دیسکریپشن مناسب
توضیحات تگ متا، به ربات های گوگل و همچنین کاربران بیشتر برای انتخاب نتایج گوگل و کلیک نهایی، کمک بیشتری خواهد کرد. پس توصیه می شود حتماً توضیحات متای خود را تکمیل کنید.
بستگی دارد که از چه سیستم مدیریت محتوایی برای راه اندازی کسب و کار خودتان استفاده می کنید. به عنوان مثال در سیستم مدیریت محتوای وردپرس (اگر از Yoast SEO) استفاده می کنید، مکانی برای تکمیل تگ متا وجود دارد که معمولاً بین ۱۵۵ تا ۱۶۰ کاراکتر طول دارد.
برای تکمیل متای دیسکریپشن چند توصیه مهم دارم:
- بهتر است با عبارت کلیدی اصلی آغاز کنید
- از عبارت های کلیدی مشابه (LSI) استفاده کنید
- در بیشتر موارد از نام برند خودتان استفاده کنید
این نکته را هم در آخر بگویم که اگر متا دیسکریپشن تاثیری در سئو نداشت، قطعاً گوگل آن را از نتایج گوگل حذف می کرد. بنابراین قطعاً مفید بوده که تا کنون علاوه بر عنوان، متای توضیحات در نتایج گوگل باقی مانده و اتفاقاً هم پیشنهاد می کنیم به بهترین شکل ممکن آن را اجرا و پیاده سازی کنید.
لینکسازی اصولی برای رشد جایگاه صفحات در گوگل
وقتی صحبت از لینک سازی می کنیم منظور ما فقط ساخت و تولید لینک در خارج از وبسایت نیست. بلکه صحبت از طراحی و پیاده سازی اصول لینک سازی داخلی و خارجی است.
حضور لینک ها در سطح وب اهمیّت بالایی دارد چرا که به کمک لینک ها است که می توان از یک وبسایت اعتبار گرفت. به کمک لینک ها هست که می توان برندسازی کرد و به کمک لینک ها است که می توان اطلاعات بیشتری به کاربران ارائه داد. لینک ها اگر به درستی و به موقع استفاده شوند واقعاً می توانند جادو کنند !
از نظر سئویی بک لینک ها به دو دسته اصلی Follow و لینک های No Follow تقسیم می شود.
لینک های فالو به ربات گوگل می گوید که مقصد این لینک را بررسی کن و قطعاً لینک می تواند روی سئو سایت مقصد هم تاثیر داشته باشد. اما زمانی که از لینک های نوفالو استفاده کنیم، در اصل به ربات گوگل می گویید که لازم نیست مقصد لینک را بررسی کنی ! (امّا شاید گوگل همیشه این دستور را از ما نپذیرد)
قبل از ادامه ببینیم اصلاً ما چند نوع لینک داریم که در سئو برای ما اهمیّت دارد:
- بک لینک ها (Backlink): لینک هایی که از خارج وبسایت به یکی از صفحات سایت ما ارجاع داده خواهد شد.
- لینک های خارجی (Outbound link): لینک هایی که از داخل به خارج وبسایت ما هدایت خواهد شد.
- لینکسازی داخلی (Internal Link): لینک هایی که از یکی از صفحات وبسایت ما به یکی دیگر از صفحات ارجاع شود.
بک لینک (Backlicnk) چیست و چه اهمیّتی دارند؟
بک لینک ها نوعی اعتبار است که از سایر وبسایت ها به یکی از صفحات وبسایت شما ارجاع داده می شود. این ارجاع معمولاً به دلایلی چون استفاده از منابع محتوایی شما، اشاره به برند شما و یا به طور کلی رفع نیاز کاربر در آن صفحه از وبسایت شماست که به آن لینک داده می شود.
امّا باید بدانید که همه بک لینک ها برای وبسایت ما مفید نیست، بک لینک هایی می تواند سبب افزایش ورودی گوگل وبسایت ما شوند که بتوانند از اعتبار خودشان به ما ببخشند و البته هر چه این لینک ها در صفحات مرتبط تر با صفحه مقصد باشد، قطعاً تاثیر بالاتری در انتقال اعتبار و ارزش خواهد داشت.
بنابراین توصیه می کنم برای ساخت بک لینک ها به موارد زیر دقت کنید:
- ترجیحاً در وبسایت مرتبط با حوزه کاری خودتان بک لینک ایجاد کنید.
- به نوع محتوای صفحه ای که در آن لینک می سازید دقت کنید.
- بیشتر از بک لینک های برندی و URL ای استفاده کنید.
- گاهی اوقات فقط نام برند خود را بدون درج لینک در سایت مبدا بنویسید.
- استفاده از نرم افزار های تولید بک لینک را به شما پیشنهاد نمی کنم.
افزایش اعتبار صفحه با لینک های خارجی (Outbound)
اگر یادتان باشد، در دانش سئو چندین سال پیش زمانی که صحبت از ساخت لینک در وبسایت خودمان و ارجاع آن به وبسایتی غیر از وبسایت خودمان می شد، اصرار بر این بود که لینک ها را به صورت no follow بسازیم که شاید خدایی ناکرده، ذرّه ای از اعتبار سئو سایت ما کم نشود !
اما امروز داریم می بینیم که اتفاقاً گوگل به صفحاتی که لینک های خارجی دهند و این لینک ها بتواند به کاربر کمک بیشتری کند، احتمال افزایش جایگاه صفحات سایت در گوگل بیشتر خواهد شد.
برای ایجاد لینک های خارجی به این چند نکته دقّت کنید:
- دلیلی برای لینک خارجی به رقیب صفحه وجود ندارد
- سعی کنید به صفحات مکمل صفحه لینک دهید
- از ایجاد لینک های خارجی بی دلیل پرهیز کنید
بنابراین زمانی که خواستید لینک خارجی ایجاد کنید، از خود بپرسید که آیا این لینک می تواند به کاربر من کمک بیشتری کند! یا اینکه فقط یک لینک بی جا ایجاد کرده ام ؟!
افزایش ورودی گوگل با لینک سازی داخلی (Internal Link)
یکی از مهم ترین بخش های لینک سازی که زیاد آن غافل می شویم، پرداختن به لینکسازی داخلی است.
متاسفانه صاحبان وب سایت ها تصور می کنند که فقط ساخت بک لینک است که به وبسایتشان اعتبار خواهد داد. غافل از آنکه با لینکسازی اصولی داخلی می توانید قدرت صفحات خود را چندین برابر کنید و صفحات ضعیف تر را تقویت کنید.
یکی از مدل های اصلی لینک سازی داخلی، این است که از سایر صفحات داخلی سایت و البته مرتبط، به صفحه ای لینک دهیم که برای رتبه گرفتن آن صفحه برنامه داریم و می خواهیم در گوگل رتبه خوبی داشته باشد. این نکته بسیار مهم را فراموش نکنید که حتماً حتماً دقیقاً با عبارت کلیدی صفحه مقصد لینک های داخلی سایت خود را ایجاد کنید.
سوال مهم دیگری که شاید داشته باشید این است که: ما چه موقع لینک داخلی ایجاد کنیم؟
پاسخ آن ساده است. هر زمان در بین محتوا احساس کردید که صفحه دیگری از وب سایت شما می تواند به کاربر کمک بیشتری کند و نیاز او را رفع کند، همان موقع بهترین زمان برای ایجاد لینک های داخلی است.در تصویر زیر مدلی از لینکسازی اصولی داخلی ارائه شده است.
پادشاهی محتوا برای افزایش رتبه در گوگل
محتوا سوخت اصلی یک وبسایت است.
گوگل در سال های اخیر به شدت هوشمند شده و تشخیص می دهد که چه وبسایتی واقعاً محتوای به درد بخوری تولید می کند و کدام وب سایت محتوای بی ارزشی بر روی وبسایت خود منتشر می کند.
قبل از هر کاری توصیه می کنم چند مورد از عبارت های کلیدی اصلی کسب و کار خود را جدا کرده و شروع به جست و جو در گوگل کنید. نتایج ۱ تا ۱۰ را باز کنید و محتوای این صفحات را بررسی کنید و دائماً از خود بپرسید که چرا گوگل در این کلمه خاص، نتایج برتر را به محتواهای داخلی این صفحه داده است ؟!
- مثلاً آیا محتوای کامل تری نسبت به نتایج پایین تر داشته اند ؟
- آیا محتوا پاسخگوی نیاز کاربر هست ؟
- آیا خودتان واقعا مطالعه محتوای وبسایت خو را به دیگران توصیه می کنید؟
- آیا علاوه بر متن از تصاویر استفاده کرده اند؟
- آیا از ویدیو در محتوای خود استفاده کرده اند؟
- آیا از اینفوگرافیک استفاده کرده اند ؟
- و…
مسئله اینجاست که ما هرچه پیش می رویم، گوگل نقش لینک های ساختگی را کم تر و کم تر می کند و به وبسایت هایی بهای بیشتری می دهد که واقعاً محتوای کاربردی و به دردبخور تولید می کند. محتوای به در بخور، محتوایی است که نیاز کاربر را تمام و کمال در اون موضوع خاص رفع کند و این بر اساس تشخیص گوگل از رتبه ۱ چینش خواهد شد.
شناسایی شکاف کلمه ای Keyword Gap
بسیار خوب رسیدیم به یکی از قدرتمند ترین بخش های سئو محتوا که کم تر جایی در سطح وب فارسی پیرامون آن صحبت شده و یکی از برگ های برنده برای افزایش ورودی گوگل است.
keyword gap ها در واقع عبارت های کلیدی هستند که در فرآیند سئو، رقبای شما روی آن کلمات رتبه گرفته اند اما شما هنوز روی آن کلمات کار نکرده اید و این یک Gap (شکاف) در استراتژی محتوایی وبسایت شما به حساب می آید.
شما به عنوان یک وبمستر، باید همیشه به دنبال این شکافی های محتوایی باشید و بررسی کنید که چه کلمات و عبارت هایی وجود دارد که شما هنوز روی سئو آن کلمات کار نکرده اید و جای آن دارد که با بررسی دقیق تر و عمیق تر، بتوانید این عبارت ها را تشخیص دهید.
چطور Keyword Gap ها را شناسایی کنیم؟
به دو طریق می توان این کار را انجام داد. یکی به کمک تجربه و دیگری با کمک ابزار. من می خواهم روش ابزار را برای شما شرح دهم.
با کمک ابزار قدرتمند SEMRUSH می توانید گپ های محتوایی وبسایت خود را در برابر رقبا شناسایی کنید.
بسیار خوب، تصویر فوق، نتیجه شناسایی کلمات شکاف به کمک ابزار SEMRUSH است که من در اینجا دو وبسایت وبسایت دیجی کالا و وبسایت با سلام را با یکدیگر مقایسه کرده ام.
در سمت راست بخشی به نام Keyword Overlap وجود دارد که نشان می دهد این دو وبسایت تا چه اندازه با یکدیگر اشتراک محتوایی دارند. دایره آبی برای وبسایت دیجی کالا است و نشان می دهد که در عبارت های بسیار زیادی کا کرده که وب سایت با سلام هم در بخش زیادی از آن هنوز کار نکرده !
البته این موضوع کاملاً بستگی به حوزه و رویکرد آن وبسایت برای رقابت با یکدیگر هم مربوط می شود. مثلاً وبسایت دیجی کالا بیشتر در زمینه تکنولوژی و کالاهای دیجیتال رتبه های خوبی دارد و وبسایت با سلام، در زمینه های دیگری چون (صنایع دستی، گیاهان دارویی و…) بیشتر فعالیت داشته است. در سمت چپ تصویر، عبارت های کلیدی را نشان می دهد که برای وبسایت دیجی کالا (وب سایت خودتان که در بخش Root Domain) وارد می کنید، یک فرصت به حساب می آید و شما می توانید از این فرصت ها برای رشد استراتژی های محتوایی خود استفاده کنید.
شناسایی صحیح شکاف های محتوایی می تواند فرصت های بسیار زیادی را پیش روی کسب و کار شما باز کند و بتوانید عبارت هایی را نشانه بگیرید که رتبه گرفتن روی آن ها برای شما کار بسیار ساده تری است. این موضوع سبب افزایش بازدید واقعی وبسایت شما خواهد شد.
نقش سئو تکنیکال در بهبود جایگاه وبسایت
سئو تکنیکال (Technical SEO) به هر اقدام فنی گفته می شود که باید برای وب سایت شما انجام شود، تا ربات های گوگل خیلی راحت تر و بهتر بتوانند صفحات وب سایت شما را خزش کنند که این مجموعه اقدامات فنی می تواند شامل کانفیگ صحیح سرور، استفاده از کدهای اسکیما، سایت مپ و… شود. این موضوع قطعا می تواند در افزایش ورودی گوگل تاثیر داشته باشد.
گفتنی ها در مورد سئو تکنیکال بسیار زیاد است و توضیح مفصل در مورد آن از حوضله این مقاله خارج است. اما در ادامه به مهم ترین موارد سئو تکنیکال اشاره می کنم که در وبسایت مسیر سئو مقالات مفصلی در مورد هر یک تولید و منتشر خواهیم کرد.
- استفاده از کدهای اسکیما: کدهایی در قالب سایت که سبب درک عمیق تر موتور های جست و جو می شود.
- انتخاب یک هاست پرسرعت: از سرعت و دردسترس بودن هاست اهمیت بالایی برای کاربر و ربات های گوگل دارد.
- بهینه سازی فایل Robot.txt: درون این فایل دستورات بهینه سازی برای ربات های گوگل نوشته می شود.
- استفاده از Bread Crump: منوهای لینک شده که در هر صفحه به هدایت بهتر کاربران می شود.
- بهبود UX وبسایت: همیشه باید در تلاش باشیم تا UX یا تجربه بهتری برای کاربران سایت خود ایجاد کنیم.
- تنظیم درست Sitemap : نقشه وبسایت شما می تواند خزش و ایندکس صفحات سایت را برای ربات های گوگل ساده تر کند.
- تصحیح صفحات ۴۰۴: تصحیح صفحاتی که وجود ندارند اما، ربات های گوگل آن ها را خزش و ثیت کرده است.
- و…
کنشگرا (ریسپانسیو) بودن قالب
روزهایی که مرورگرها فقط روی رایانههای شخصی کارایی داشتند، به سر آمده است! مخاطبین امروزی وبسایت شما با یک گجت الکترونیک کوچکتر همچون تبلت یا موبایل به سراغ جستجو در فضای وب میروند. اگر نگاهی به آمارهای خرید کاربران از گوشی تلفن همراه بیندازید متوجه اهمیت سایت ریسپانسیو میشوید؛ سایتی که با تمامی ابعاد و رزولوشن انواع دستگاهها سازگاری دارد.
امروزه انتخاب مردم برای گشتوگذار در اینترنت، گوشی های هوشمند است. بنابراین باید وب سایت شما با گوشی های هوشمند سازگار باشد. حتی می تواند یک قدم فراتر رفته و اپلیکیشن بسازید. این ویژگی بازدید بیشتر سایت را به دنبال دارد و موجب ارتقای رتبه سایت در موتورهای جستجو می شود.
فرقی نمیکند کسبوکار آنلاین خود را تازه راهاندازی کرده یا صاحب بزرگترین فروشگاه اینترنتی باشید. اگر به دنبال جواب سوال «چگونه ورودی گوگل سایت خود را افزایش دهیم؟» هستید، باید زیرساختهای لازم را فراهم کرده باشید.
زمانی که سایت شما روی گوشی تلفن همراه کاربر بارگذاری نشود به طور مستقیم به او میگویید: «تعطیل است؛ به سایت دیگری بروید.» در این شرایط نباید انتظار افزایش ورودی گوگل یا فروشگاهتان را داشته باشید. یک کسبوکار اینترنتی که به دنبال نمایش سایت در صفحه اول گوگل است، زیرساختهای لازم برای داشتن یک وبسایت سریع و واکنشگرا را میداند و پیش از هرچیز به آنها بها میدهد.
در عصر گوشیهای هوشمند مردم دیگر برای وب گردی از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده نمی کنند. اینکار را با گوشی های هوشمند خود انجام می دهند. پس وب سایت شما باید برای نمایش در این دستگاه ها آماده و سازگار با انواع مختلف آن باشد. این موجب بازدید بیشتر و محبوبیّت بیشتر وب سایت شما شده و بدین ترتیب ارتقای رتبه در گوگل را برایتان به ارمغان می آورد.
خرید ورودی گوگل!
یکی از روش های غیر رایگان که اگر بودجه مناسبی داشته باشید و البته تخصص کافی، استفاده از بخش ترافیک غیر رایگان گوگل یا همان google adwords است.
شما می توانید به کمک سرویس تبلیغات گوگل، برای کسب رتبه برتر هزینه پرداخت کنید. البته این نکته را نباید فراموش کنید که خرید ورودی گوگل برای هر نوع کسب و کاری نمی تواند راهگشا باشد.
هزینه گرفتن جایگاه بر روی هر کلمه متفاوت است که به اصطلاح CPC (Cost Per Click) گفته می شود. یعنی اینکه ما باید برای هر کلیک در گوگل، چه مقدار هزینه پرداخت کنیم.
نکته دیگر اینکه، این هزینه به دلار محاسبه می شود و به همین دلیل برای کسب و کارهای بسیار کوچک که بودجه محدودی دارند، گزینه مناسبی نیست.
بگذارید این مورد را با یک مثال برای شما بیشتر شرح دهم:
مثلاً فرض کنید یک فرد کسب و کاری در زمینه فروش انواع لوله فلزی و آهن آلات ساختمانی دارد و به صورت عمده فروشی فعالیت می کنند. ماهیّت این کسب و کار گردش مالی و سود بالایی دارد بنابراین تبلیغات گوگلی می تواند برای آن ها به صرفه باشد.
نکته مهم دیگر این است که تبلیغات گوگلی خود را به دست چه شرکت و یا تیمی می سپارید ؟! ران کردن کمپین های تبلیغاتی گوگل تخصص خاص خود را می طلبد و اگر یک فرد بی تجربه برای شما این کار را انجام دهد، امکان دارد بودجه شما تا حد زیادی هدر رود و نتوانید نتیجه لازم را از جایگاه خریداری شده بگیرید.
استفاده از سرویس تبلیغات گوگلی، یک چاقوی دو لبه است و در عین حال که می تواند برای رشد رتبه شما در گوگل نتایج شگفت انگیزی ایجاد کند، به همان اندازه هم می تواند سبب نابودی بودجه تبلیغاتی شما شود.
- قبل از خرید ورودی گوگل، حتما به نکات زیر دقت کنید:
- سابقه فرد و یا شرکت ارائه دهنده سرویس google Adwords را بررسی کنید.
- به دنبال مشتریان راضی ارائه دهنده خدمات تبلیغاتی گوگل باشید
- حتما بودجه مشخص شده ای برای تبلیغات در گوگل کنار بگذارید
- حتما یک هزینه ای برای تست صفحات سایت روی کلمات انتخابی کنار بگذارید
- بدانیم که تبلیغات گوگل نتایج پایداری ندارد و پس از اتمام بودجه، از نتایج محو خواهیم شد !
پستهای مهمان؛ هر رفتی، آمدی دارد!
یکی از روشهای رایگان برای بالا بردن بازدید سایت در گوگل، آشنایی و استفاده از پستهای مهمان است. پست مهمان مطلبی است که کاربر در سایتی به غیر سایت خودش بارگذاری کرده و در آن به وبسایت خودش بک لینک میدهد.
البته برای نتیجه گرفتن از این ترفند، لازم است وبسایت میزبان را به خوبی تجزیه و تحلیل کنید. گذاشتن پست مهمان در وبسایتی که بازدیدکننده کمتری از شما داشته باشد غیرعاقلانه است. از طرفی دیگر اگر فعالیت کسبوکار اینترنتی شما در زمینه X است، با نوشتن محتوا درباره Y به هیچ نتیجهای نمیرسید!
موضوع مهم دیگر برای استفاده از این ترفند و افزایش ورودی گوگل کیفیت محتواست. معمولا وبسایتهایی که بازدیدکننده بسیاری دارند از انتشار محتواهای تکراری و بیارزش خودداری میکنند؛ چراکه گوگل آنها را به دلیل انتشار محتوای تکراری جریمه میکند.
برای افزایش رتبه سایت در گوگل نیاز است که ابتدا چنین وبسایت هایی را با جستوجو در گوگل یافته و با مدیر سایت تماس بگیرید، سپس از او درخواست کنید که “بنده قصد انتشار پست مهمان در وبسایت شما را دارم” و حتماً هم بپرسید که آیا امکان درج لینک در مقاله وجود دارد یا خیر؟
نکته دیگر اینکه سعی کنید در وبسایتهایی پست مهمان قرار دهید که کاملاً مرتبط با مطالب و محتوای وبسایت شما باشند، چرا که سبب میشود تا مخاطبین هدفمند تری به سمت سایت شما هدایت شوند.
البته به لطف وجود وبسایت هایی چون تسمینو و تریبون، این موضوع ساده تر شده و شما می توانید با مراجعه به این پلتفرم ها، به سایر وب سایت های خبری و غیر خبری برای انتشار پست های خود و درج لینک دسترسی داشته باشید.
اما هر رفتی یک آمدی هم دارد! اگر از انتشار پست مهمان و لینک دادن به وبسایت خود استفاده میکنید، بد نیست این امکان را برای دیگران هم فراهم کنید. درواقع اگر نویسندگان باکیفیتی پیدا کنید که در سایت شما به عنوان مهمان مطلبی بنویسند، ترافیک ورودی به وبسایت شما نیز بالا خواهد رفت.
افزایش ورودی گوگل با سئو محلی (Local SEO)
زمانی که ما اصول سئو و بهینه سازی وب سایت را با تمرکز بر موقعیّت های جغرافیایی پیاده سازی کنیم و تمام تلاش ما این باشد که بتوانیم بر روی عبارت های کلیدی شهر، منطقه و کشور خودمان رتبه بگیریم، در اصل از سئو محلی استفاده کرده ایم.
یکی از بهترین روش های بالا بردن ورودی گوگل و البته گرفتن رتبه سریع تر در گوگل، این است که بر روی عبارت های کلیدی منطقه ای یا شهر خودمان فعالیت کنیم. البته این موضوع به نوع کسب و کار هم مربوط می شود و باید کسب و کار به گونه ای باشد که جای رتبه گرفتن بر روی اینگونه عبارت ها را داشته باشد.
برای اینکه این موضوع را بهتر درک کنید، دو کسب و کار را برای شما مثال می زنم:
کسب و کار شماره یک : کلینیک دندان پزشکی
این نوع کسب و کار قطعاً می تواند روی سئو محلی خود کار کند و خیلی زودتر از سایر رقبا، روی کلمات کلیدی رتبه بگیرد. این کلمات می تواند برای رشد این کسب و کار مفید باشد:
- کلینیک دندان پزشکی در غرب تهران
- کلینیک دندان پزشکی در شهرک غرب تهران
- کلینیک دندان پزشکی در شرق تهران
- کلینیک دندان پزشکی در بلوار کشاورز
- و…
اما کسب و کار شماره دو: آموزش تدوین و فتوشاپ !
این نوع کسب و کار، یک وبسایت آموزشی است و تقریباً تمام فعالیت این وبسایت بر بستر اینترنت و بدون وابستگی به محیط جغرافیایی است. بنابراین سئو محلی نمی ـواند به این نوع وبسایت کمک چندانی کند و باید استراتژی های دیگری برای ارتقاع رتبه این وبسایت در گوگل طراحی و تدوین شود. ضمن اینکه اگر دفتر یا موقعیت مکانی دارید، ثبت مکان در گوگل مپ هم می تواند برای رشد سئو محلی راهگشا باشد.
قدرت شبکههای اجتماعی را در افزایش ترافیک سایت دستکم نگیرید
این روزها بیشتر کاربرانی که میتوانند شما را برای بالا آمدن سایت در صفحه اول گوگل همراهی کنند، بیشتر زمان خود را در شبکههای اجتماعی میگذرانند. رسانههای اجتماعی همچون اینستاگرام، توییتر، فیسبوک، لینکداین، تلگرام، پینترست وغیره مخاطبین هدفتان را در دل خود جای دادهاند و شما راهی برای بیرون کشیدن آنها از شبکههای اجتماعی ندارید! پس باید به جمع آنها اضافه شوید و با ترفندهای افزایش ورودی سایت، خودی نشان دهید.
هرکدام از شبکههای اجتماعی برای تبلیغات مشخصی بهینهتر عمل میکنند. به عنوان مثال استفاده از هشتگهای مربوط به کسبوکارهای آنلاین در توییتر نتیجه بهتری از هشتگگذاری در فیسبوک میدهد. در اینستاگرام بهتر است با محتوای تصویری و ویدیویی پیش بروید و در لینکدین تجارت آنلاین خود را حرفهایتر معرفی کنید.
علاوه بر این بهتر است فراموش نکنید که در شبکههای اجتماعی، باید اجتماعی بود! تنها تولید محتوا و تبلیغات در پلتفرمهای گوناگون تاثیری در بالا بردن ترافیک سایت شما ندارد. پس در بحثهای گروهی شرکت کنید و پاسخ کامنت طرفداران خود را بدهید. هیچ چیزی سریعتر از قدرت جادویی شبکههای اجتماعی به نمایش سایت در صفحه اول گوگل کمک نمیکند.
قدرت دامنه
دامنه هایی که دربرگیرنده ی بخشی از کلمه کلیدی مورد نظر شما هستند(Exact-match domains) در رتبه بندی گوگل بسیار موثرند. برای مثال زمانی که در گوگل کلمه کلیدی “cars” را جستجو میکنید انتظار دارید سایت برندهای معروف ماشین نمایش داده شود در حالیکه سایت cars.com نشان داده می شود. این نشان دهندهی قدرت چنین دامنه هایی است.
تکنیک های سئوی درون سایتی برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل
بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو دربرگیرندهی تکنیک هایی است که برخی داخل سایت و برخی خارج از سایت صورت می گیرند. در ادامه به برخی از تکنیکهای درون سایتی جهت سئوی سایت اشاره شده است.
• عنوان خود را با کلید واژهی مورد هدف شروع کنید.
• از کلمات کلیدی در ۱۰۰ لغت ابتدایی مطلبتان استفاده کنید.
• لینکهای خروجی از مطالب داخل سایت به سایتهای دیگر نقش به سزایی دارند.
• توضیحات متا نقش حیاتی برای افزایش ورودی گوگل در گوگل دارند.
افزایش ورودی گوگل با درج کامنت
یکی از بهترین کارها برای افزایش ورودی گوگل و اینکه صفحه وبسایت شما در دید ربات های گوگل و همچنین سایر موتورهای جست و جو تازه به نظر برسد، درج کامنت در صفحاتی است که در آن تولید محتوا کرده اید.
این کار را می توانید با حساب های کاربری مختلف و از IP های گوناگون انجام دهید یا اینکه از دوستان، همکاران، آشنایان و حتی کاربران خود بخواهید تا برای شما کامنت بگذارند و شما به عنوان مدیر سایت به آن ها پاسخ دهید.
اهمیت پیوند درون سایتی
این یک روش عالی برای حفظ توجه مشتریان است. مطالب مختلفی در سایت شما وجود دارند. هر یک از این مطالب می تواند اطلاعات تکمیلی را در صفحه ی دیگری در اختیار کاربران قرار دهد. قطعا یافتن این صفحات بدون هیچ سرنخی دردسر ساز است. استفاده از پیوندهای داخلی که از یک مطلب به صفحهی دیگری لینک می دهند این مشکل را به نحو احسن برطرف کرده است.
انتشار محتوا در وبسایتهای اشتراک محتوا
بسیاری از وبسایتها مانند ویرگول این امکان را به شما میدهند که بتوانید محتوای تولید شده در وبسایت خود را، در چنین محلهایی منتشر کنید. این کار به دلیل رتبه مناسب این وبسایتها در گوگل و سایر موتورهای جست و جو، میتواند سبب زودتر دیده شدن محتوای شما، به خصوص در اوایل فعّالیت وبسایت شما شده و با ایجاد لینک به سمت وبسایت خود، اعتبار آن صفحه را افزایش دهید. ( البته فراموش نکنید که بهتر است ابتدا گوگل مقاله شما را ایندکس کند و سپس اقدام به انتشار آن در دیگر وبسایتها نمایید.)
کمک گرفتن از وبسایتهای Social Bokmarking برای افزایش رتبه در گوگل
وبسایتهایی تحت عنوان “Social Bokmarking” وجود دارند که وظیفه آنها، انتشار مقالات متعددی از وبسایتهای سراسر دنیا است. برای اینکه شما هم بتوانید عضو چنین وبسایتهایی شوید و به افزایش بازدید سایت خود کمک کنید، در گوگل عبارت “Best Sociak Bookmarking websites” را جستوجو کرده و بیش از چند ده وبسایت سوشال بوک مارک را پیدا کنید.
این وبسایتها به دلیل مراجعه کنندگان و اعتبار دامنه بالا، مکانخوبی برای درج لینک و انتشار مقالت منتشر شده در سایت خودتان میباشد. یکی از بهترین و معروفترین این وبسایتها، “Digg” و “Dribble” است که میتوانید با مراجعه به آنها، اقدام به انتشار لینک مقالات و مطالب وبسایت خود نمایید.
استفاده از محتوای ویدیویی برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل
یکی از انواع محتواهایی که در سال جدید و در سالهای آینده مورد استقبال عموم کاربران در وبسایتها میباشد، استفاده از محتوای ویدیویی است. حال شاید براتان سوال باشد که استفاده از ویدیو، چگونه سبب افزایش رتبه سایت در گوگل خواهد شد!
زمانی که شما از ویدیو در صفحات وبسایت خودتان استفاده می کنید، کاربران مدّت زمان بیشتری را صرف ماندن در وبسایت شما خواهد کرد، حتّی اگر کاربران خود را به آرشیو ویدیوهایتان هدایت کنید، شاید ویدیوهای بیشتری از سایت شما را مشاهده کنند و این خود سبب افزایش time On Site یا همان زمان ماندگاری کاربران در وبسایت شما خواهد شد که افزایش رتبه سایت شما در گوگل هم خواهد شد.
افزایش اعتبار با برگزاری رویدادهای حضوری
بسیاری از افراد صاحبان کسبوکارهای اینترنتی تصوّر میکنند، افزایش بازدید سایت در گوگل فقط مربوط به فضای مجازی است، در صورتیکه یکی از بهترین روشهای افزایش اعتبارِ وبسایت ما، نام بردن از آن در محیطهای لوکال و فیزیکی است.
تصوّر بفرمایید یک فروشگاه اینترنتیِ عطر را که بستههایی را به همراه یک هدیه کوچک به عابران کوچه و خیابان ارائه میکند و روی این بستهها، نام دامنه و برند اینترنتی فروشگاه، با فونتی زیبا هک شده است. همینجا کاربران کنجکاو شده و برای مشاهده سایر محصولات و خدمات، به وبسایت آن فروشگاه سر میزنند.
البته ممکن است بگویید که اینکارها هزینه دارد. البتّه که دوستان برای موفقیّت در هر کاری یا باید زمان، انرژی و یا پول صرف کنید. امّا شما میتوانید کار رو از این هم سادهتر کنید و آدرس اینترنتی خودتان را در قالب کارتهای کوچک و شکیل در اختیار مشتریان حضوری خود قرار دهید و آنها را برای خرید آنلاین از وبسایت خودتان تشویق کنید. در این صورت به افزایش رتبه سایت خود در گوگل هم کمک کردهاید.
برگزاری وبینار برای بالا بردن بازدید در گوگل !
برای بالا آمدن سایت در صفحه اول گوگل، مخاطبین عاشق یادگیری خود را پیدا کنید. کسبوکار شما در هر زمینهای که باشد محتوایی برای آموزش به مخاطبان خود دارید. پس بیایید در یک بازی برد – برد شرکت کنید که هم باعث افزایش ورودی گوگل شما میشود و هم مخاطبین از آن راضیاند.
این بازی قوانین پیچیدهای ندارد؛ مخاطب خود را بشناسید و پاسخ سوالها یا نیازهای آنها را در قالب وبینارهای آموزشی در اختیارشان بگذارید. برای تبلیغ وبینار هم روی شبکههای اجتماعی، ایمیل مارکتینگ و کمپین های تبلیغاتی حساب کنید. این موضوع قطعا می تواند روی برند سازی وبسایت شما تاثیر بالایی داشته باشد و همین امر رفته رفته توجه گوگل را به خود جلب کرده و از آن جایی که گوگل در الگوریتم های جدید خود به موضوع برندسازی در سطح وب اهمیت بالایی می دهد، استفاده از نام برند خود در توضیحات صفحه وبینار، می تواند تاثیر خوبی در رشد جایگاه سایت شما و افزایش بازدید واقعی سایت شما شود.
سلام و عرض ادب جناب رحیمی:
مقاله مفیدی بود. یه سوال ازتون داشتم میشه چند روش بک لینک سازی طبیعی رو بفرمایید؟
سلام و درود بر شما:
روشهای زیادی برای لینک سازی به روش طبیعی وجود داره :
۱- انتشار بخشی از محتوای متنی در شبکههای اجتماعی و لینک به ادامه مطلب در وبسایت خودتان
۲- پاسخ دادن به سوالات در انجمن مربوط به حوزه کاری خودتان و درج لینک سایت در امضا
۳- استفاده از رسانههای انتشار محتوا مانند اخبار رسمی و درج لینک در مقاله
۴- نوشتن پست میهمان و درج لینک
و…
سلام بر شما:
مقاله مفیدی بود ممنون از شما
درود بر شما.
امیدوارم مفید بوده باشه
سلام و ممنون
به موارد خوبی اشاره کردید که برای افزایش رتبه سایتمان در گوگل تاثیر گذار هست.
سلام بر شما، ممنون که نظرتون رو نوشتید
سلام، ممنون از مقاله عالیتون
من هر روز در تلاشم تا روش های جدید برای افزایش رتبه سایتم در گوگل پیدا کنم و این مقاله یکی از بهترین مقالاتی بود که من تا الان خوندم.
سلام، عالی موفق باشید
عالی بود ممنون جناب رحیمی بزرگوار
فقط یه سوال داشتم، به نظرتون به روزرسانی پست های قدیمی تا چه اندازه به افزایش رتبه سایت ما در گوگل کمک می کنه؟
سلام بر شما: یکی از بهتری تکنیک های افزایش رتبه سایت شما در گوگل، همین به روزرسانی مداوم محتوای صفحه است.
جناب رحیمی سلام، وققتون بخیر باشه
همه نکاتی که توی این مقاله گفتید برای اینکه بتونیم رتبه بهتری در گوگل بگیریم رو قبول دارم فقط مورد آخر رو نفهمیدم (رویدادهای حضوری)
سلام وقت شما هم بخیر
ببینید برای اینکه برند شما بهتر دیده بشه و در محیط غیر دیجیتال هم در ذهن مخاطب جا بگیرید، بد نیست که در صورت مقدور بودن براتون،رویدادهای فیزیکی برگزار کنید و اونجا وبسایتتون رو معرفی کنید. لین میتونه روی افزایش بازدید رتبه سایت شما در گوگل هم تاثیر غیر مستقیم بذاره.
سلام ببخشید یه سوال دارم در مورد ساخت بک لینک
به نظرتون استفاده از لینک های کامنتی تا چه اندازه یم تونه برای افزایش رتبه وبسایتمون کمک کننده باشه؟
به نظرتون اگه برم تو فروم ها لینک بسازم تاثیر داره؟
ممنون
سلام و عرض ادب:
به شرطی که اون صفحه ای که برای ساخت بک لینک داخلش کامنت می گذارید پر از کامنت های با تاریخ های قدیمی و وبسایت غیر مرتبط نباشه به نظرم تاثیر خوبی داره در رشد وبسایت شما در نتایج گوگل
پیشنهاد می کنم مقاله افزایش رتبه سایت در گوگل رو حتما بخونید.
سلام و عرض ادب خدمت شما
ممنون از راهکارهای عالیتون برای افزایش رتبه سایت در گوگل. من از تک تک این روش ها استفاده می کنم و تا الان هم نتایج فوق العاده ای گرفتم.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
خواهش می کنم خوشحالم که مقاله و راهکارهای افزایش رتبه در گوگل براتون مفید بوده.
ممنون از مقاله بی نظیرتون
من به کمک همین تکنیک ها تونستم رتبه سایتم رو در گوگل افزایش بدم.
سلام خواهش می کنم
خوشحالم که مقاله تکنیک های افزایش رتبه در گوگل براتون مفید بود.
من با همین نکات مقاله شما افزایش رتبه خوبی در نتایج گوگل داشتم. ممنون از لطف شما
سلام خداروشکر که مفید بود براتون
سلام و هزاران سلام
آقای رحیمی بی نظیر هستین . واقعا درست مریزاد.
مقاله افزایش ورودی گوگل رو بارها و بارها خوندم.
ای ولا دارید به خدا
سلام عرض ادب
ممنونم دوست عزیز چقدر خوشحالم که اینقدر براتون مفید بود مقاله
سلام وقتتون بخیر
خسته نباشید، من چندین مرتبه مقاله افزایش ورودی گوگل رو خوندم، خیلی کامل و جامع توضیح داده بودید.
سپاسگزارم بابت زمانی که می ذارید.
سلام، خدا رو شکر که مفید بود
سلامت باشید
عرض ادب ممنون از تکنیک های بی نظیری که برای افزایش بازدید در گوگل مطرح کردید.
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
ممنونم واقعا انرژی گرفتم از شما…