اهمیت سئو در سال ۱۴۰۱ برای رشد کسب و کارها چیست؟

اهمیت سئو در سال ۱۴۰۱ برای رشد کسب و کارها چیست؟

این روزها زیاد از اهمیت سئو برای رشد کسب و کارهایی که به صورت آنلاین فعال هستند، می شونیم !

اما در این مقاله می خواهم اصلی ترین دلیلی که باعث شده سئو اینقدر اهمیت داشته باشد را با شما به اشتراک بگذارم. پس اگر هنوز شک دارید که آیا سئو برای کسب و کارِ شما هم می تواند مفید باشد یا نه، این مقاله دقیقاً برای شما نوشته شده است.

بسیار خوب قبل از هر چیز اگر هنوز نمی دانید سئو چیست و چه کاربردی دارد، کافیه به مقاله ای که قبلا در سایت مسیر سئو تولید و منتشر شده سر بزنید تا بهتر متوجه شوید که دقیقاً سئو چیست و بعد ادامه مقاله را مطالعه کنید.

سئو برای چه کسب و کارهایی کاربردی است؟

راستش را به شما بگویم الان دیگر از کبابی سر محل تا اون کارمندی که پشت سیستم در یک شرکت هواپیمایی مشغول فعالیت هست، برای رفع نیازهای خود دست به دامان گوگل می شوند.

اگر چند سال پیش بود به شما می گفتم که خیلی از کسب و کارها مخاطبانشان در گوگل جست و جویی نمی کنند ولی از آنجایی که نسل دهه ۷۰ و حتی ۸۰ وارد بازار کار شده اند و این نسل ها هم به خوبی با اینترنت و فضای مجازی آشنا هستند بنابراین طبیعتاً امروز دیگر همه مشاغل باید در فضای اینترنت حضور داشته باشند و سئو یه جورایی برای همه کسب و کارها ضروریست ! برای وبسایتی که خدمات گردشگری ارائه می کند تا اون کسی که محصولات صنعتی به فروش می رساند، سئو اهمیت دارد.

پس نتیجه ای که خواهیم گرفت این است که سئو تقریباً می تواند برای همه کسب و کارها یا بهتر بگویم هر نوع کسب و کاری که به نوعی نیازش در گوگل جست و جو می شود مفید و موثر باشد.

اهمیت سئو برای کسب و کارها

یه نکته مهم را هم فراموش نکنیم که اهمیت سئو برای کسب وکارهای مختلف متفاوت است. یعنی ممکن است یک کسب و کار ۹۰ درصد فروش و درآمدش از طریق سئو و ورودی های گوگل باشد اما کسب و کاری دیگر تنها ۳۰ تا ۴۰ درصد روی این موضوع سرمایه گذاری کند و بقیه سهم باز خود را با سایر شیوه های دیجیتال مارکتینگ پوشش دهد.

چرا سئو اینقدر اهمیت دارد؟

بالاتر اشاره کردم که امروز مردم (در هر سن و سالی) نیازها و سوالات خود را در گوگل جست و جو می کنند و این جست و جو باعث می شود تا افراد را به سمت یکی از صفحات وبسایت های موجود روانه کند.

زمانی که فردی عبارتی را در گوگل جست و جو می کند، با نتایج گوگل رو به رو می شود و با کلیک روی لینک داخل نتایج، به دنبال رفع نیاز خود می گردد.

اینجاست که اگر شما به عنوان فردی که روی سئو و بهینه سازی وبسایت خودش کار می کند بتوانید در نتایج برتر گوگل قرار بگیرید، قطعاً می تواند فرصتی بی نظیر برای جذب مشتریان وفادار زیادی شود به شرط اینکه بلد باشید وبسایت خود را چگونه سئو کنید.

اگر به دنبال یک منتور سئو هستید که در مسیر رشد وبسایت به شما کمک کند، کافیه روی ما حساب کنید.

یکی از گام های اساسی برای اینکه بتوانید در نتایج گوگل دیده شوید این است که از ابتدا تحقیقات کلمات کلیدی درستی داشته باشد.

در تصویر زیر می بینید که با جست و جوی یک عبارت کلیدی در باکس سرچ گوگل،مردم به دنبال رفع چه نیازهایی هستند و به کمک بخش پیشنهادهای گوگل می توانید متوجه شوید که افراد دقیقاً چه موارد دیگری جست و جو می کنند.

جست و جوی کلیدواژه ها در گوگل

خوب حالا شاید براش شما سوال باشد که من از کجا باید تحقیقات کلمات کلیدی را یاد بگیرم؟

خبر خوب اینه که ما قبلاً در وبسایت مسیر سئو مقاله ای تحت عنوان آموزش تحقیقات کلمات کلیدی آماده کردیم که کافیه همین الان از این مقاله استفاده کنی و بعدش بیای ادامه این مقاله رو ادامه بدی.

آیا سئو برای کسب و کار من مناسب است؟

بسیار سوال مهم و خوبیه!

برای پاسخ به این سوال کافیه یکم اهل تحقیق باشید. ببینید داستان از این قراره که هر چیز (تاکید می کنم) هر چیزی که در گوگل جست و جو داره، می تونه ختم به پرداخت پول بشه!

اگر شما هنوز شک دارید که وارد دنیای آنلاین بشوید یا نه، احتمالاً یکی از ترس های اصلی شما اینه که:

آیا کسی در گوگل به دنبال خدمات یا محصولات من هست ؟!

کافیه گوگل را باز کنید و کلیدواژه اصلی کسب و کار خود را در آن تایپ کنید. اگر گوگل برای شما نتایجی را نشان داد که می توان گفت جزو داغ ترین عبارت هایی است که در گوگل جست و جو می شود، می توان گفت افرادی هستند که در گوگل به دنبال محصولات و خدمات شما هستند و کافیه کمی بیشتر تحقیق کنید و در میان همکاران خود ببینید که چه افرادی محصولات و خدمات شما را به صورت آنلاین ارائه می کنند و آن موقع شما بیشتر مطمئن خواهید شد که فضای انلاین می تواند برای ارائه خدمات و محصولات شما جای مناسبی باشد.

البته یک نکته را طبق تجربه و داخل پرانتز به شما می گویم.(اگر هنوز محیط فیزیکی تیم شما درست ساخت نشده خواهشاً سمت فضای آنلاین نروید. اگر هنوز تکلیف شما با کسب و کسب و کار خودتان مشخص نیست، یکم صبر کنید، سازمان خودتون رو منظم کنید و بعد وارد دنیای آنلاین شوید.)

سئو کِی به من جواب می دهد؟

یه چالشی که ما همیشه بین کارفرماها و تیم خودمون داشتیم اینه که: آقا این سئو اصلاً کِی به من جواب میده؟

خوب سوال خیلی خوبیه !

دوستان من، این نکته رو بدونید که سئو چیزی نیست یه یک ماهه و دوماهه بهتون جواب بده ! شما باید سئو را یک سرمایه گذاری بلند مدت فرض کنید که حداقل ۸ الی ۱۲ ماه براش زمان، پول و انرژی می ذارید.

یه سوال از شما بپرسم تا این نکته برایتان بیشتر واضح شود:

شما زمانیکه می خواهید روی ساخت و ساز املاک سرمایه گذاری کنید، به تیم ناظر می گویید: آقا خواهشاً دوماهه برای ما این ساختمان ۵ طبقه رو تموم کن که عجله داریم !

داستان سئو هم همینه، شما باید وارد یک بازی شوید که نیاز به صبر و البته از همون روز اول ، تلاش و استمرار فراوان داره. (حتی اگه پولدار باشی !)

نتیجه گرفتن از سئو مثل رویش گیاه

البته روش های دیگری هم هست که شما می توانید زودتر از سئو به فروش برسید که برای روز های اول کسب و کار خود می توانید به سراغ آن روش ها بروید و در ادامه سئو سایت خود را تقویت کنید.

مثلاً می توانید از این روش ها کمک بگیرید:

  • بازاریابی فیزیکی
  • بازاریابی تلفنی
  • بازاریابی از طریق ترب و ایمالز
  • بازاریابی با اینستاگرام
  • و…

چالش های اصلی سئو چیه؟

یه سوال خیلی خوب دیگه ای که باید پاسخش رو بدونید اینه که اصلاً فرآیند سئو سایت چه دردسرها و چالش  هایی دارد؟

نکته اول اینه که فضای سئو دقیقاً مثل همه فضاهای کسب و کاری، رقابتی است. یعنی زمانیکه شما وارد فرآیند سئو می شوید باید بدانید که طبیعتاً کسب و کارهای دیگری هم هستند که بر روی سئو سایت خودشان فعالیت می کنند و کارهایی که شما انجام می دهید را پیش می برند.

پس باید بدانیم که در طول مسیر سئو نیاز به یک متخصص و مشاور سئو داریم که کنار بیزینس ما باشد و با راهنمایی های خودش، مسیر سئو سایت ما را ساده تر و هموار تر کند.

چالش بعدی، ناپایداری در بسیاری از کلماتی است که ما در ان رتبه می گیریم. ممکن است روی یک عبارت کلیدی خاص که کلی هم زحمت کشیده ایم تا به نتایج برتر برسانیم، فقط برای مدتی در لینک های برتر باشیم و اگر حواسمان به تر و خشک کردن، محتوا و قدرت آن صفحه نباشد ممکن است جایگاه خود را از دست بدهیم و رقبا جای ما را بگیرند.

چالش سئو سیاه ؟!

یکی دیگه از چالش های سئو این است که در بعضی از کلماتی رقابتی زمانی که شما رتبه برتر (لینک ۱ تا ۳) را بدست می آوریم، ممکن است رقبا برای شما بک لینک های اسپم پیاده کنند و با این کار بخواهند اعتبار وبسایت شما را زیر سوال ببرند که البته گوگل به کمک بخش google disavow به ما کمک می کند تا به گوگل اعلام کنیم که بک لینک های اسپم ساخته شده برای ما نیست و اثر ان را خنثی کنیم.

سئو چالش های دیگری هم دارد اما تقریباً میشه گفت همه این چالش ها قابل مدیریت کردنه و می تونید به کمک متخصص سئو همه ای موارد را مدیریت کنید.

آیا سئو رایگان است ؟!

یه تصور غلط برای خیلی از افرادی که می خواهند سئو را به عنوان یکی از کانال های دیجیتال مارکتینگ کسب و کار خود در نظر بگیرند اینه که سئو رایگانه !

سئو اصلاً رایگان نیست چرا که یا باید هزینه زمانی صرف کنید و یا اینکه هزینه مالی !

از جمله مواردی که شما باید برای آن در سئو هزینه کنید می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تولید محتوای متنی
  • گرافیک و تولید تصاویر
  • تولید محتوای ویدیویی
  • تهیه دورها یا آموزش های غیر رایگان
  • بک لینک و سئو Off Page
  • مشکلات تکنیکال و فنی در سئو

خلاصه که سئو رایگان نیست و به خصوص در حوزه های پر رقابت (مثل خرید موبایل) باید هزینه کنید تا بعد از چندماه نتیجه آن را بگیرید.

اهمیت سئو برای کسب وکارهای تمام دیجیتال!

یه سری کسب و کارهایی هستند که تمام تراکنش های این کسب و کارها از طریق سئو است.

مثلاً وبسایت های فروش فیلم و سریال، فروش جم بازی، کپن تخفیف و…. همه و همه جزو کسب و کارهایی هستند که می توان گفت سئو، سهم بیشتری از بازاریابی را به خودش اختصاص داده است.

بنابراین قطعاً نوع سرمایه گذاری که باید برای چنین وب سایت هایی در بخش سئو انجام شود، بسیار متفاوت تر است نسبت به کسب و کارهایی که رقابت کمتری در فضای وب دارند.

حرف آخر

سعی کردم در این مقاله شما را با اهمیت سئو و البته چالش های رایجی که وجود دارد آشنا کنم.

در آخر بگویم که بودن سئو خیلی بهتر از نبودن آن است و روزی خواهد رسید که اگر در این فضا نباشید، کسب و کار شما بسیار سخت و طاقت فرسا خواهد شد.

پس از همین الان به فکر باشید و برای شروع کافیه دوره رایگان آموزش سئو ما را دنبال کنید.

۵/۵ - (۶ امتیاز)

حرفه خود را با برنامه نویسی تحت وب آغاز کردم و رفته رفته با مباحث دیجیتال مارکتینگ آشنا شدم و در مسیر تحلیل انواع وب‌سایت‌ها،سئو و بازاریابی اینترنتی قرار گرفتم. مجلّه آموزشی مسیر سئو را با علاقه فراوان و برای کمک به رشد کسب‌وکارها در فضای دیجیتال راه اندازی کردم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *