فاکتورهای سئو سایت: مهم ترین موارد تجربی رتبه بندی سایت

فاکتورهای سئو سایت: مهم ترین موارد تجربی رتبه بندی سایت

فاکتورهای سئو سایت: در این مقاله می خواهم مهم ترین فاکتورهای مهم سئو را برای شما به اشتراک بگذارم تا بتوانید با اطلاع از مهم ترین فاکتورهای موثر در سئو سایت، رتبه وبسایت خود را بهبود دهید و در میان رقبا یک سر و گردن بالاتر باشید.پس تا انتها همراه من باشید.

همه ما می دانیم که گوگل یک ربات است و اصول و الگوریتم های خاص خودش را دارد. در این میان فاکتورهای سئو سایت به ما کمک می کند تا بتوانیم نسبت به برخی از مسائل در وبسایت خودمان آگاه تر باشیم تا بتوانیم نسبت به سایر رقبا که از این نکات بی خبر هستند پیشی بگیریم.

ممکن است مواردی را که در ادامه می خواهیم بررسی کنیم بدانید و شاید برخی را هم ندانید! در هر صورت فکر می کنم مرور همه فاکتورهای مهم رتبه بندی سایت برای رشد سایت شما در گوگل بد نباشد.

فاکتورهای موثر در دامنه سایت

فاکتورهای مربوط به دامنه وبسایت

در اولین قدم بریم به سراغ فاکتورهای مهم درباره دامنه سایت که می تواند روی سئو سایت اثرگذار باشد و گوگل به این موارد برای رتبه بندی توجه دارد:

عمر دامنه (تفاوت دامنه ۱ ساله و ۵ ساله)

قطعاً گوگل تفاوت قائل است بین وبسایتی که ۱ سال است شروع به کار کرده و یا اینکه ۵ سال است که فعالیت دارد و راه اندازی شده. البته این نکته هم مهم است که آیا آن وبسایت ۵ ساله فعالیت مستمر داشته یا صاحب سایت ۴ سال است که سایت را رها کرده !

وجود عبارت کلیدی در نام دامنه (خیلی فاکتور مهمّی نیست !)

شاید این مورد تاثیر مستقیم بر روی سئو سایت شما نداشته باشد اما از آنجایی که باعث برندسازی قوی تری خواهد شد، احتمال ورود مستقیم به وبسایت شما را افزایش خواهد داد که این عامل خودش می تواند بر روی سئو سایت شما اثرگذار باشد.

تاریخ انقضای دامنه در نگاه گوگل به کسب و کار شما مهم است

گوگل به تاریخ انقضای یک دامنه توجه می کند. گوگل در واقع با بررسی این فاکتور می خواهد بداند که شما تا چه اندازه در کار خود جدی هستید؟مثلاً فرق است بین فردی که دامنه خود را ۱ ساله تهیه کرده یا اینکه به صورت ۵ ساله دامنه خود را تمدید کرده است.

اهمیّت سابقه دامنه

این نکته برای گوگل اهمیت دارد که سابقه دامنه چگونه بوده ؟ منظور از سابقه یعنی اینکه قبلاً چه وبسایتی روی این دامنه مشغول به فعالیت بوده و اینکه در دید گوگل یک وبسایت با کیفیت و مرجع بوده یا نه!

البته صحت این موضوع را می توان به کمک وبسایت archive.org سنجش کرد. کافیست وارد این وبسایت شده و آدرس دامنه را تایپ کنید و سابقه فعالیت آن را مشاهده کنید.

بد نیست اطّلاعات Whois‌ دامنه باز باشد

به گفته مت کاتس (رئیس سابق اسپم گوگل) یکی از فاکتورهای رتبه بندی سایت که می تواند روی سئو اثربخش باشد، این است که اطلاعات whois دامنه باز باشد. البته این مورد می تواند بنا به هزار و یک دلیل کمی زیر سوال برود اما به هر حال اگر شرایط این مورد را دارید، گوگل علاقه مند است که بداند چه کسی با چه هویّتی صاحب وبسایت است.

TLD مطابق کشور مورد نظر می تواند در بهبود رتبه تاثیرگذار باشد

البته این هم از آن مواردی است که بین کارشناسان سئو اختلاف وجود دارد. اما گفته می شود که گوگل توجه می کند که TLD شما (همان پسوند دامنه مثل .com) مربوط به کدام کشور است و شاید این مورد را با مخاطب آن کشور مطابقت دهد و در نتیجه در نتایج کلی جست و جو در آن کشور تاثیر بیشتری در رتبه بندی سئو سایت خواهد داشت.

در نظر گرفتن اعتبار دامنه

بسیاری از کارشناسان سئو بر این باور هستند که اعتبار دامنه فقط عدد دامین آتوریتی یا DA شرکت MOZ است. در صورتیکه این طور نیست! آنچیزی که به عنوان اعتبار دامنه جزو فاکتورهای موثر سئو سایت به حساب می آید، این است که وبسایت شما از چه وبسایت هایی و با چه اعتباری لینک دریافت کرده است؟ قطعاً دامنه هایی که در طول زمان (نه یکشبه) از وبسایت های معتبر به خصوص در حوزه کاری خود لینک دریافت می کنند اعتبار خودشان هم بیشتر خواهد شد و این می تواند نظر گوگل را جلب کند.

فاکتورهای موثر در سئو تکنیکال

فاکتورهای مربوط به Technical SEO

بسیار خوب بریم سرغ فاکتورهای مهم سئو درباره سئو تکنیکال که گوگل به آن توجه ویژه ای دارد و آن ها را برای رتبه بندی وبسایت خود در نظر خواهد گرفت.

معماری و ساختار وبسایت

یکی از مهم ترین فاکتورهای تکنیکال سئو فنی، ساختار و معماری وبسایت از نظر تکنیکال است.گوگل باید به سادگی به تمام صفحات وبسایت شما دسترسی داشته باشد و در میان صفحاتی که شما قصد رشد رتبه در گوگل را دارید، به راحتی خزش کند و محدودیتی برای او وجود نداشته باشد. این محدودیت ها می تواند کدهای سنگین جاوااسکریپت، تصاویر با حجم بالا، کدهای اضافه در وبسایت و… باشد.

دسترسی به صفحات نهایی کم تر از ۳ کلیک !

یکی از فاکتورهایی که هم جزو سئو فنی و تجربه کاربری به حساب می آید، این است که شما بتوانید به سادگی و حداکثر با ۳ کلیک به صفحه مورد نظر خود دست پیدا کنید. در اصل عمق صفحه شما باید به گونه ای باشد که کاربر برای رسیدن به صفحه مورد نظر خود، به سادگی به آن دست یابد که قطعاً این مورد برای گوگل هم قابل توجه خواهد بود.

وجود نقشه سایت داینامیک (Sitemap)

یکی از موارد بسیار مهم که هم به سئو سایت و هم ایندکس صفحات کمک زیادی خواهد کرد، وجود نقشه سایت (Sitemap) و معرفی آن به سرچ کنسول است. شما می توانید با ساخت یک نقشه وبسایت سالم و معرفی آن به سرچ کنسول، به خزش و ایندکس سریع تر گوگل کمک کنید.

بررسی میزان Uptime سرور

یک فاکتور خیلی مهم در سئو، میزان در دسترس بودن سرور وبسایت شماست. بارها شده وب سایت هایی را بررسی کرده ام که یا سرعت سرور بسیار پایین بود یا اینکه قطعی زیاد سرور باعث شد تا ربات های گوگل به خوبی نتوانند صفحات مختلف سایت رو خزش و ایندکس کنند و همین مسئله فرآیند سئو سایت را به تعویق خواهد انداخت.

مکان جغرافیایی سرور موثر در سئو

داستان از این قرار است که هر اندازه مکان جغرافیایی سرور وبسایت شما به عمده مخاطبان کشور شما نزدیک تر باشد، در بارگذاری سرعت لود صفحه تاثیر می گذارد. مثلاً اگر عمده مخاطب شما در ایران است، استفاده از سرورِ ایران می تواند تجربه سرعت بالاتری را در بارگذاری صفحات برای کاربر ایجاد کند.

دریافت گواهی SSL

گوگل بارها معرفی کرده که داشتن گواهی SSL برای تمام وب سایت ها لازم و ضروری است. بنابراین این مورد قطعاً می تواند به عنوان یک فاکتور مهم سئو سایت مورد توجه گوگل قرار گیرد.

وجود Breadcrumb بر سئو موثّر است

Breadcrumb یا همان لینک هایی که به عنوان مسیر یاب صفحات سایت معمولاً در بالای صفحات وبسایت وجود دارند، تجربه کاربری خوبی را به کاربران وبسایت منتقل خواهد کرد زیرا به سادگی می توانند مسیر خود را در میان صفحات تشخیص دهند و به صفحه مورد نظر خود حرکت کنند.

واکنش پذیر بودن قالب و سازگار با موبایل

چند سالی است که گوگل به بهینه بودن وبسایت شما برای موبایل اهمیّت زیادی می دهد. بنابراین هم قالب وبسایت باید برای گوشی های هوشمند بهینه و واکنش پذیر باشد و هم اینکه المان های وبسایت در موبایل بدون مشکل لود شود که گوگل مشکلات مربوط به این بخش را در قسمت Mobile Usability نمایش خواهد داد.

شما می توانید با مطالعه مقاله آموزش رایگان سرچ کنسول اطلاعات بیشتری از این بخش بدست آورید.

 سرعت بارگذاری کدهای قالب وبسایت

همه چیز را نباید گردن سرور انداخت ! در بسیاری از مواقع، به دلیل اینکه کدهای قالب وبسایت شما حجم بالایی دارد، باعث کندی سرعت صفحات وبسایت و تجربه بد کاربری می شود و این نکته قطعاً می تواند روی سئو سایت تاثیر منفی بگذارد.

تعمیر صفحات ۴۰۴

یکی از فاکتورهای اصلی سئو سایت این است که صفحات ۴۰۴ یا همان صفحاتی که قبلاً در سایت شما ساخته شده بوده اما الان به هر دلیل حذف شده، تعمیر گردد. شما می توانید با ریدایرکت ۳۰۱ این صفحات به نزدیک ترین صفحه این مشکل را برطرف نمایید.

حذف و ادغام محتوای تکراری (Duplicate Content)

ممکن است برخی از صفحات وبسایت شما با سایر صفحات داخل یا خارج وبسایت شما از نظر مفهومی یا محتوایی بسیار شبیه به یکدیگر باشد. در اینجا لازم است تا بتوانید جلو مشکل محتوای تکراری را بگیرید یا اینکه اگر محتوای تکراری در صفحات سایت شما ایجاد شده، آن ها را اصلاح کنید.

در مقاله محتوای تکراری یا Duplicate Content چیست؟ می توانید هر آنچه که لازم است در این مورد بدانید.

بررسی کامل فایل Robots.txt

فایل Robots.txt ربات های گوگل را راهنمایی می کند تا یکسری مجوز ها و قوانین خاصی را برای خزش و دسترسی به برخی از صفحات رعایت کنند. مثلاً اگر بخواهید برخی صفحات سایت خزش یا ایندکس نشود می توانید از این فایل کمک بگیرید.

فاکتورهای موثر در On Page SEO

فاکتورهای مربوط به On page seo

خوب تا به اینجا درباره ۲ سری از فاکتورهای سئو سایت (تکنیکال سئو و دامنه) صحبت کردیم، در ادامه می خواهیم فاکتورهای مهم درباره On Page SEO را با هم بررسی کنیم.

وجود کلیدواژه اصلی در ابتدای عنوان (Title)

خودم به شخصه تاثیر این مورد رو بسیار زیاد و در صفحات مختلفی که برای گوگل بهینه می کردم دیده ام بنابراین با جدیّت و صد در صدی باید بگویم که اگر شما عنوان خود را با عبارت کلیدی اصلی صفحه آغاز کنید، یکی از فاکتورهای مهم سئو سایت به حساب می آید.

شروع پاراگراف اول با عبارت کلیدی اصلی

این فاکتور یکی از موارد تجربی است که تاثیر آن را دیده ام و از سایر فعالان حوزه سئو هم این مورد را شنیده ام که اگر عبارت کلیدی اصلی خود را در پاراگراف اول و به خصوص در ابتدای شروع پاراگراف نخست استفاده کنید، تاثیر بالایی در سئو سایت شما خواهد داشت.

وجود عبارت کلیدی در پاراگراف آخر

به طور کلی پاراگراف اول و آخر، دو موردی است که در صفحات وبسایت برای ربات های گوگل اهمیت دارد و ربات های گوگل، توجه بیشتری به این دو بخش از صفحات وبسایت دارند. بنابراین دقت کنید که حتما از عبارت کلیدی اصلی علاوه بر پاراگراف اول در آخرین پاراگراف هم استفاده کنید.

وجود عبارت کلیدی در متای توضیحات (Description)

بهتر است متای دیسکریپشن وبسایت خود را با عبارت کلیدی اصلی آغاز کنید و سعی کنید علاوه بر آن از عبارت های کلیدی مشابه هم در متای دیسکریپشن استفاده کنید.

فاکتور TF-IDF یا فراوانی و چگالی کلیدواژه اصلی

گوگل اعلام کرده که خیلی به چگالی عبارت کلیدی در صفحه اهمیتّی نمی دهد اما تجربه چیز دیگری می گوید!

بنابراین من خودم سعی می کنم از عبارت کلیدی اصلی به میزان لازم و همچنین پوشش عبارت های کلیدی مشابه و هم خانواده آن استفاده کنم.

حجم محتوا با توجه به بررسی رقبا

یکی از مواردی که می تواند روی سئو سایت شما موثر باشد، حجم (میزان طولانی بودن محتوا) با توجه به سایر رقبا روی کلمه کلیدی مورد نظر شماست. اینکه برای همه حالت ها بخواهیم یک نسخه بپیچیم کار اشتباهی است بنابراین باید بدانیم که ما همیشه حجم محتوا را با توجه به ۱۰ نتیجه برتر در نتایج SERP تعیین خواهیم کرد.

استفاده از واژه های LSI

واژه های LSI در اصل همان کلید واژه هایی هستند که می تواند در کنار عبارت کلیدی اصلی مفهوم دقیق تری از محتوا و مفهوم صفحه را به ربات های گوگل منتقل کند. مثلاً اگر عبارت کلیدی اصلی با ” سینک ظرفشویی” باشد، استفاده از کلید واژه ” شیرآلات ” می تواند به تکمیل محتوای صفحه کمک کند.

تمرکز هر صفحه روی یک عبارت کلیدی

شاید این سوال هم برای شما پیش امده باشد که آیا بهینه سازی یک صفحه وبسایت برای چندین عبارت کلیدی کاری اصولی است؟ پاسخ آن خیر است. برای این که گوگل اشتباه نکند و دقیقاً بداند صفحه مورد نظر وبسایت شما را برای چه عبارت کلیدی خاصی رتبه دهد، حتما باید هر صفحه را روی یک عبارت کلیدی سئو کنید.

مطابقت محتوا با نیّت کاربر !

برای گوگل بسیار اهمیت دارد که آیا محتوای صفحه می تواند درد مخاطب را دوا کند یا صرفا یک مطلبی است که صفحه را پر کرده است ؟! این موارد را از رفتار کاربر متوجه خواهد شد و می تواند در تعیین رتبه وبسایت موثر باشد. اینکه نیّت کاربر برای جست و جو چه بوده و انتظار دیدن چه محتوایی را دارد، یکی از فاکتورهای اصلی و مهم در سئو سایت است.

به روزرسانی تاریخ بعد از به روزرسانی محتوا

یکی دیگر از عواملی که در سئو سایت موثر است، این است که اگر محتوای وبسایت خود را به روزرسانی کردید حتما تاریخ مطلب خود را به روز کنید. با این کار به گوگل اعلام خواهید کرد که محتوای مطلب جدید شده و دوباره به صفحه سر بزن. البت اگر بی دلیل هم تاریخ را به روزرسانی کنید ممکن است تاثیر نامطلوبی روی سئو سایت خود دریافت کنید.

اهمیت به روزرسانی محتوا

یکی از فاکتورهای مهم و تاثیرگذار در سئو، به روزرسانی محتواهای کهنه است. زمانی که شما یک محتوایی را تولید و منتشر می کنید و مدت زمان طولانی (مثلاً ۳ ماه) از روی تولید و انتشار آن محتوا می گذرد، بد نیست که دوباره دستی به سر گوش محتوا بکشید و یا بخشی به آن اضافه یا حذف کنید. البته همه محتواها مشمول این قضیه نمی شوند ولی در کل به روزرسانی محتواهای قدیمی تاثیر بالایی در رشد رتبه صفحات دارد.

 به روزرسانی محتوا در زمان و تایم مشخص

به این نکته دقت داشته باشید که زمان و تایم انتشار محتوا بسیار اهمیت دارد. مثلاً گوگل توجه می کند که محتوای وبسایت شما مثلاً هر روز راس ساعت ۱۲ ظهر منتشر می شود و این نکته در بازگشت ربات های گوگل به وبسایت شما تاثیر بالایی دارد.

استفاده از عبارت های کلیدی در تگ H2 و H3

البته این مورد را نمی توان به طور قطع جزو فاکتورهای اصلی سئو سایت بیان کرد اما در کل طبق تجربه استفاده از عبارت های کلیدی در تگ های H2 و H3 می تواند عواملی باشد که تاثیر خوبی در بهبود رتبه صفحه سایت خواهد داشت.

ایجاد لینک های داخلی و مرتبط

یکی از عوامل مهم و موثر در سئو سایت، ایجاد لینک های داخلی درست و اصولی بین صفحاتی است که ارتباط معنایی و مفهومی نسبت به یکدیگر دارند. پیشنهاد می کنم برای اینکه لینکسازی داخلی را به خوبی یاد بگیرید مقاله آموزش لینکسازی داخلی را که قبلاً در آکادمی مسیر سئو منتشر شده مطالعه کنید.

ایجاد لینک خارجی به وبسایت های معتبر

یکی از فاکتورهایی که به خصوص اخیراً بیشتر به اهمیت آن پی می بریم ارجاع لینک به وبسایت هایی است که اعتبار بالایی دارند و اگر به حوزه کاری وبسایت ما هم مرتبط باشند، تاثیر خوبی در رشد رتبه صفحه ما هم خواهد داشت.

کپی نکردن محتوا از سایر وب سایت ها

این مورد را دیگر همه ما می دانیم که کپی محتوا و درج آن در وبسایت خودمان، از دید گوگل کار اشتباهی است و ارزشی برای آن صفحه وبسایت شما قائل نخواهد شد زیرا این محتوا قبلاً تولید شده و نباید مجدد در وبسایت شما منتشر شود.

سادگی و راحتی استفاده از وبسایت برای کاربران

وبسایت شما باید به سادگی برای کاربران در دسترس باشد. این سادگی می تواند شامل سرعت لود و بارگذاری صفحات، دسترسی کاربران به صفحات مختلف وبسایت و حتی کوتاه بودن فرآید خرید از وبسایت شما شود.

 کوتاه بودن طول URL صفحه وبسایت

گوگل بارها اعلام کرده است که طول آدرس های URL بهتر است کوتاه باشد و این کوتاه بودن آدرس صفحه کمک می کند تا کاربرپسند شود و می تواند یکی از فاکتورهای سئو به حساب بیاید.

تفاوت نمایش محتوا برای کاربر و گوگل

یکی از مواردی که گوگل بسیار با آن برخورد خواهد کرد این است که به گوگل یک محتوا نمایش دهید و به کاربر محتوای دیگری را نمایش دهید. شما باید سعی کنید تا به هر دو یعنی هم کاربر و هم گوگل یک محتوا را نمایش دهید و سعی نکنید با این کار گوگل را دور بزنید.

عدم استفاده زیاد از لینک های Outbound

یکی دیگر از مواردی که می تواند رتبه صفحه را تقسیم کند، این است که در یک صفحه لینک های زیاد داخلی (چه به وسایت خودتان یا سایت های دیگر) به صورت Follow ایجاد کنید. این کار سبب می شود تا رتبه صفحه به صفحات مختلف تقسیم گردد و اگر بی رویه و بدون استراتژی این کار انجام شود، قطعاً می تواند سبب کاهش رتبه صفحه شود.

استفاده از محتوای چند رسانه ای

گوگل بارها به صورت مستقیم و غیر مستقیم اعلام کرده که دیگر زمان استفاده از فقط متن در صفحات وب به پایان رسیده و اگر می خواهید از رقبای خود یک سر و گردن بالاتر باشید، حتما باید در کنار استفاده از پاراگراف های کوتاه کوتاه، از ویدیو، عکس و صوت در صفحات وبسایت خود استفاده کنید.

انتشار تصاویر در اندازه و حجم مناسب

حجم تصاویر بسیار اهمیت دارد. اینکه سعی کنید تا حد امکان حجم تصاویر وبسایت خودتان را کاهش دهید و بهترین فرمت پیشنهادی گوگل (webp) است. دیگر اینکه سعی کنید در اندازه های استاندارد کار کنید که این موضوع هم خودش در سئو تاثیرگذار است.

برخورد با محتوای بی کیفیت

گوگل برای صفحاتی از وبسایت شما که محتوا کم و بی کیفتی دارند ارزش قائل نیست. سعی می کند این صفحات را نادیده بگیرد پس سعی کنید حتماً برای انتشار یک صفحه با توجه به عبارت کلیدی مورد نظر، محتوای ۱۰ نتیجه برتر گوگل را بررسی کنید و با توجه به نتایج حاصل شده محتوا تولید کنید.

بهینه سازی بیش از حد

اینکه شما بیش از حد به بهینه سازی صفحات سایت خود بپردازید خوب نیست. مثلاً استفاده از تعداد زیاد عبارت های کلیدی و تکرار آن می تواند به سئو سایت شما ضربه بزند پس دقت کنید که در بهینه سازی صفحات سایت خود زیاده روی نکنید!

متا تگ های اسپم

در بسیاری از مواقع ممکن است توضیحات متای تکراری و ربات گونه برای صفحات مختلف وبسایت خودمان ایجاد کنیم که اینکار از دید گوگل رد شده است. پس سعی کنیم برای تک تک صفحات وبسایت خودمان متای توضیحات مناسب و بهینه شده بنویسیم.

فاکتورهای موثر در Off Page SEO

فاکتورهای مربوط به Off Page SEO

اما در آخرین سری از بررسی فاکتورهای سئو سایت به سراغ مواردی خواهیم رفت که دانستن آن برای سئو خارجی یا Off Page لازم و ضروری است. پس در ادامه با من همراه باشید تا فاکتورهای مهم سئو خارجی را با هم بررسی کنیم.

عمر دامنه اهمیّت دارد

دریافت لینک از دامنه های قدیمی تر ارزش بالاتری دارد. بنابراین اگر بتوانید از وبسایت های مرتبط به حوزه کاری خودتان و البته قدیمی لینک بیشتری دریافت کنید، ارزش بالایی به وبسایت خود روانه خواهید کرد.

تعداد Referring Domain

هرچقدر بتوانید از رسانه های قدرتمند بیشتری لینک دریافت کنید و از وبسایت های مختلف معتبر لینک بیشتری بگیرید، این می تواند ارزش وبسایت شما را افزایش دهد و قوی تر کند.

 تعداد لینک های بیشتر از یک دامنه

هرچقدر بتوانید لینک های بیشتری از یک دامنه دریافت کنید، اگر وبسایت مورد نظر، قدرت دامنه و کیفیت محتوایی، قدمت و… بالاتری داشته باشد، قطعاً تعداد لینک هایی که دریافت می کنید در رشد وبسایت شما موثر خواهد بود.

لینک های دریافتی به صورت Anchor Text

لینک هایی که به صورت متنی از وبسایت های قدرتمند دریافت می کنیم به مراتب سیگنال قدرتند تری را به صفحه وارد می کند اما قطعاً بیشتر حساسیت گوگل را بر می انگیزد پس باید بدانید که برای دریافت چنین لینک هایی مستقیم به سمت وبسایت خود نباید زیاده روی کنید.

 دریافت لینک از دامنه های GOV و EDU

گرفتن لینک از TLD های EDU و GOV به مراتب ارزش بالاتری دارد و گوگل اهمیّت بالایی برای چنین وبسایت هایی قائل است.

دریافت لینک از حوزه کاری مشابه

اگر بتوانید از وبسایت هایی که حوزه کاری مشابه با وبسایت شما دارند، لینک دریافت کنید، قطعاً این لینک ها می تواند ارزش بسیار بالاتری را به وبسایت شما وارد کنند.

عدم دریافت لینک از وبسایت های با محتوای بی ارزش

گرفتن لینک از وبسایت هایی که محتوای غیر اخلاقی، محتوای ضعیف و در کل نامناسب دارند خوب نیست و اگر چنانچه از چنین وبسایت هایی لینک دریافت کرده اید کافیست از بخش Google Disavow link به گوگل بگویید که این لینک ها را نباید برای سایت ما در نظر بگیرد.

دریافت لینک های فالو (Follow)

لینک هایی که به صورت Follow دریافت می کنید به مراتب ارزش بسیار بالاتری دارد نسبت به لینک هایی که به صورت Nofollow دریافت خواهید کرد. البته همیشه باید سعی کنید بین لینک های فالو و نوفالو یک توازن را رعایت کنید که گوگل احساس نکند شما خودتان به صورت دستی لینک برای سایت خود ایجاد کرده اید.

تنوع در انواع بک لینک

بهتر است لینک های متنوعی دریافت کنید. مثلاً لینک هایی به صورت Follow ، Nofollow ، متن لینک شده، عکس لینک شده، به صورت نام برند و… دریافت کنید. در این صورت کمتر گوگل را حساس خواهید کرد و تاثیرگذاری لینک ها هم افزایش می یابد.

ریدایرکت ۳۰۱

به طور کلی ریدایرکت ۳۰۱ یک صفحه به سمت صفحه دیگر، می تواند کل ارزش سئویی صفحه مبدا را به صفحه مقصد منتقل کند. پس اگر مثلاً می خواهید دامنه وبسایت خود را تغییر دهید، بهترین کار ریدایرکت ۳۰۱ کل دامنه به دامنه جدید است که با اینکار کل ارزش سئو به دامنه جدید منتقل خواهد شد.

نوع TLD برای گوگل اهمیت دارد

برای گوگل اهمیت دارد که به عنوان مثال وبسایت شما که مخاطب بیشتری از ایران دارد، از چه تعداد وبسایت ایرانی لینک دریافت کرده است یا اینکه از وبسایت های معتبر با پسوند EDU چه تعداد دریافت کرده است.

مکان لینک اهمیت دارد

اینکه یک لینک در سایدبار وبسایت دریافت کنید با اینکه لینکی از داخل محتوای یک وبسایت دریافت کنید از دید گوگل متفاوت است. معمولاً لینک های دریافتی از ابتدای پاراگراف درون یک محتوا ارزش بسیار بالیی دارد و لینک های سایبار و فوتر یک وبسایت از اهمیت کمتری برخوردار است.

وجود کلمه کلیدی در صفحه مبدا

دریافت لینک از صفحه ای که عبارت کلیدی مورد نظر صفحه مقصد در آن وجود دارد، به مراتب بیشتر است. پس اگر متن رپورتاژی برای دریافت لینک آماده می کنید، سعی کنید حتماً متن خود را برای عبارت کلیدی صفحه مقصد بهینه سازی کنید تا بتوانید بهترین نتیجه را دریافت کنید.

دریافت لینک از وبسایت های ویکی

به طور کلی وبسایت های ویکی برای گوگل اهمیت بالایی دارد و اگر بتوانید از اینگونه وبسایت ها لینک دریافت کنید، قطعاً می تواند تاثیر بالایی در افزایش رتبه سایت شما داشته باشد.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردیم تا مهم ترین فاکتورهای سئو سایت را با شما مطرح کنیم سعی می کنیم محتوای این صفحه را با توجه به تغییرات جدید گوگل به روزرسانی کنیم تا بتوانید در جریان جدیدترین فاکتورهای مهم و تاثیرگذار در سئو قرار بگیرید. راستی اگر شما از هر کدام از فاکتورهای رتبه بندی سایت که در بالا ذکر کردیم نتیجه مثبت و حتی منفی گرفته اید حتما در پایین همین مقاله با ما به اشتراک بگذارید.

۵/۵ - (۶ امتیاز)

حرفه خود را با برنامه نویسی تحت وب آغاز کردم و رفته رفته با مباحث دیجیتال مارکتینگ آشنا شدم و در مسیر تحلیل انواع وب‌سایت‌ها،سئو و بازاریابی اینترنتی قرار گرفتم. مجلّه آموزشی مسیر سئو را با علاقه فراوان و برای کمک به رشد کسب‌وکارها در فضای دیجیتال راه اندازی کردم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۴ دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است

  1. شیما مرادی
    ۴:۳۱ ۱۴۰۰/۱۱/۰۳

    سلام بر شما

    نکات خیلی خوبی در مورد سئو سایت مطرح کردید.
    ممنون از شما

    • عرفان رحیمی
      ۱۰:۰۸ ۱۴۰۰/۱۱/۰۶

      سلام ممنون از شما

  2. سامان
    ۱۰:۱۰ ۱۴۰۱/۰۳/۲۰

    سلام دو سوال از خدمت شما داشتم.
    ۱- سابقه صاحب دامنه روی دامنه های دیگرش تاثیر سئویی خصوصا منفی دارد؟چون من دامنه دیگرم که آی آر است و هوایز آن باز به دلیل اشتباهات سئویی پنالتی شده و میخوام با دامنه جدید وبا همان هوایز و به اسم خودم سایت جدید بزنم؟
    ۲-ساب دامنه یک دامنه کاملا مجزا در نظر گرفته میشه یا نه تاثیر سئویی روی دامنه اصلی دارد؟تشکر

    • عرفان رحیمی
      ۵:۴۶ ۱۴۰۱/۰۳/۲۰

      سلام وقت شما بخیر باشه:

      ۱- اگر منظورتون اینه که مثلاً شما قبلا یه دامنه ثبت کردید به نام خودتون و پنالتی شده ، شما می تونید مجدد با نام خودتون یه سایت جدید بزنید و به هیچ وجه سابقه صاحب دامنه روی سایت جدید و دامنه جدید اثری ندارد و گوگل مثل یک سایت صفر در نظر می گیره.

      ۲- بله ساب دامنه یک دامنه و یک سایت جدا است و سئو آن هم کاملا مجزا نسبت به دامنه اصلی است اما از نطر برندینگ شاید بشه گفت تاثیرگذار است. چون در نتایج گوگل دیده میشه و شناخته میشه.