معرفی بهترین هاست خارجی در سال ۲۰۲۲

معرفی بهترین هاست خارجی در سال ۲۰۲۲

بهترین هاست خارجی: انتخاب هاست، یکی از دغدغه های اصلی هر دیجیتال مارکتر و وبمستری است. بسیاری از افراد به دنبال بهترین هاست ایرانی هستند و بسیاری دیگر ترجیح می دهند کسب و کار خود را بر روی هاست های خارجی بنا کنند.در این مقاله می خواهیم بهترین شرکت های هاستینگ خارجی را با هم بررسی کنیم. قبلاً مقاله ای هم تحت عنوان “بهترین هاست در ایران” در آکادمی مسیر سئو منتشر شده بود که خواندن آن خالی از لطف نیست.

بسیاری از شما ترجیح می دهید برای مدیریت هاست خود به سراغ هاستینگ های خارجی بروید. هاست های خارجی هم سرعت بالاتری دارند و هم کیفیت آنها بالاتر است. سرور های هاست خارجی معمولاً ساخت و تکنولوژی پیشرفته تری دارند اما خب هاست های خارجی در کنار مزایای مختلف ، معایبی نیز دارند.

در ادامه این مطلب در وب سایت مسیر سئو تلاش داریم تا شما را به طور کامل با هاست های خارجی، مزایا و معایب استفاده از آنها و ویژگی هایی که در زمان خرید باید به آنها دقت کنید، آشنا کنیم. بعد از آن نیز تلاش داریم تا به معرفی بهترین منابع خرید هاست خارجی بپردازیم.

هاست خارجی چیست؟

ابتدا قبل از اینکه بخواهیم با هاست های خارجی آشنا شویم، باید هاست را برای شما توضیح دهیم. فضای میزبانی در هر سرور را هاست می نامند. سرور ها، سیستم هایی هستند که شبانه روز روشن و در حال کار هستند و شما بخشی از این سرور ها را به عنوان فضای میزبانی سایت خود اجاره می کنید. این باعث می شود که سایتی که شما در این هاست راه اندازی می کنید شبانه روزی فعال باشد و همیشه در دسترس شما یا کاربران شما باشد.

یک هاست خارجی در واقع هاستی است که در یک سرور خارج از کشور به شما ارائه می شود. میزبانی خارجی برای وب سایت شما به این معناست که شما فضای خرید خود را باید از شرکت های خارجی خریداری کنید. در ادامه با مزایا و معایب این هاست ها آشنا می شویم.

ویژگی های هاست های خارجی

همانطور که گفته شد بسیاری از افراد علاقه دارند که هاست های خارجی برای سایت خود بخرند. اما به نظر شما هاست های خارجی چه مزایایی دارند که آنقدر محبوب و خواستنی هستند. هاست های خارجی ویژگی های مهمی دارند که در ادامه برخی از مهم ترین آنها را به شما می گوییم:

  1. قیمت مناسب: از دسته مشکلاتی که برای همه ما مهم است، هزینه هایی است که باید برای سایت خود بپردازیم. هاست های خارجی هزینه شان به دلار است و کمی برای ما بیشتر می شود. نگهداری از آنها نیز هزینه خیلی پایینی ندارد. اما نسبت به خدمات و ویژگی های این هاست ها، هزینه بسیار مناسبی می پردازید و کاملا مقرون به صرفه است.
  2. سئو سایت بهتر: قطعا شما زمانی که وبسایت خود را راه اندازی می کنید، قصد دارید که سایتتان را در موتور های جستجو مثل گوگل به نتایج برتر بیاورید. ولی برخی مشکلاتی که هاست های ایرانی دارند، مثل آپ تایم های پایین یا مشکلات ناگهانی (مثل قطعی برق و…) که بعضا برای سرور های ایرانی پیش می آید، که اگر قطعی ها زیاد باشد ممکن است در دراز مدت به سئو سایت هم آسیب رساند. ولی با هاست های خارجی، حداقل اطمینان دارید که وبسایت برای ربات های گوگل و کاربران در دسترس است.
  3. سخت افزار های بروز: از دیگر نکات بسیار مهم و ویژگی های بارز هاست های خارجی می توان به استفاده از آخرین و به روز ترین قطعات برای تجهیز کردن سرور هایشان اشاره کرد. این موضوع باعث می شود که کیفیت نگهداری و میزبانی وبسایت شما همیشه بالا بماند.
  4. پهنای باند وسیع تر: از دیگر ویژگی های هاست های خارجی می توان به وسیع تر بودن پهنای باند این هاست ها و امکان سرویس دهی به افراد بیشتر در آن واحد.
  5. سرور در دیتاسنتر های بزرگ و معروف دنیا: نکته دیگر این است که سرور هاست شما در بزرگ ترین و بهترین دیتاسنتر های دنیا قرار می گیرد و این امنیت سایت شما را بالا می برد و به سایت شما اعتبار خاصی می دهد.
  6. پلن های جذاب تر از نظر انتخاب: شرکت های هاستینگ خارجی معمولاً دست ما را برای انتخاب بازتر می گذارند و با هزینه مقرون به صرفه، آپشن های بیشتری را در اختیار ما قرار می دهند.

تحریم ها؛ مشکل اصلی هاست های خارجی

اصلی ترین مشکلی که ممکن است برای هاست های خارجی پیش بیاید مسئله تحریم است. تحریم ها ممکن است که بیشترین آسیب ها را به شما بزند. تحریم های مختلف تا همینجای کار نیز باعث شده که خرید هاست های خارجی برای ما ایرانی ها سخت تر شود و خرید مستقیم از ایران امکان پذیر نباشد. برای خرید ما نمی توانیم به دلار پول پرداخت کنیم و بعضی از سایت ها نیز به دلیل قوانین آمریکا به ایرانیان خدمت ارائه نمی دهند. به همین دلیل از شرکت های ایرانی که به عنوان نماینده از شرکت های خارجی فعالیت می کنند، این خدمات را ارائه می دهند.

معیار های خرید هاست

شما باید در خرید هاست خارجی ابری یا معمولی دقت زیادی خرج کنید. چون شما دارید هزینه دلاری و زیادی می پردازید. باید طوری برنامه ریزی کنید که با هزینه خود بهترین خدمات را از هاست خارجی خود دریافت کنید.

اولین موضوعی که در خرید هاستتان باید به آن دقت داشته باشید فضای میزبانی و پهنای باند سایت تان است. فضای میزبانی یا حجم هاست، همان مقدار فضایی است که اطلاعات سایت شما در آن ذخیره می شود و باید بر اساس نیاز های خودتان آن را انتخاب کنید. پهنای باند نیز مقدار ترافیک مصرفی سایت شما بر اساس گیگابایت است که باید در صورتی که فکر می کنید مشتریان زیادی دارید، مقدار بالاتری از آن را خریداری کنید.

Ad-On Domain نیز یکی دیگر از موضوعاتی که است که نیاز است حتما به آن دقت داشته باشید. شما می توانید به تعداد اد آن های هاست تان، سایت جدید در هاست خود ثبت کنید که می تواند برای برخی از افراد حائز اهمیت باشد. پارک دامین ها و ساب دامین ها که به دامین های متصل به سایت شما و زیردامنه های آن مربوط می شود نیز موضوعات مهمی است که باید به آن دقت کنید.

کنترل پنلی که در اختیار شما قرار می گیرد و پشتیبان گیری سایت نیز اهمیت بسیار زیادی دارند. رابط کاربری سایت برای شما که قصد مدیریت هاست خود را دارید، باید ساده و مفهوم باشد. پشتیبانی گیری نیز باید به صورت دوره ای و منظم انجام شود تا بتوانید به راحتی در صورت بروز هر گونه خرابی، سایت خود را Restore کنید.

از دیگر نکات مهمی که در خرید هاست باید به آن دقت داشته باشید، سرعت، امنیت و سخت افزار قوی، هارد های با تکنولوژی بالا (NVME) برای هاست شماست. این ۳ نکته باعث می شوند که سایت شما سریع تر و امن تر شود و این از مهم ترین ویژگی های یک هاست است.

 

بهترین سایت خرید هاست خارجی؛ خرید هاست از سایت های خارجی

اگر راهی برای خرید و ارتباط با سایت های خارجی پیدا کرده اید و قصد خرید هاست در شرکت های هاستینگ خارجی را دارید، می توانید روی شرکت های زیر که با آنها آشنا می شویم، حساب ویژه ای باز کنید.

 

۱: لیموهاست

همان‌طور که می‌دانید، تحریم‌‌ها دست کاربران ایرانی را برای دسترسی به هاستینگ‌های خارجی و پرداخت‌های بین‌المللی بسته است و نمی‌توانید سرویس میزبانی‌تان را مستقیماً از آن‌ها تهیه کنید؛ پس مجبورید از بین شرکت‌های هاستینگ ایرانی پلن‌های میزبانی را تهیه کنید. لیموهاست یکی از معتبرترین ارائه‌دهندگان برای خرید هاست خارجی و ایرانی است که به خدمات باکیفیت، پشتیبانی قوی و قیمت‌‌های منصفانه و مقرون‌به‌صرفه شناخته می‌شوند.

۲: Go Daddy

وب سایت گوددی (Go Daddy) یکی از محبوب ترین و بهترین شرکت های هاستینگ در آمریکا و اروپاست. در خارج از ایران شرکت Go Daddy حرف اول در هاستینگ را می زند. هاست های این شرکت در سرور های قوی با سخت افزار های روز دنیا هستند و کیفیت و سرعت بسیار بالایی دارند. امنیت این سرور ها نیز بسیار بالا می باشد. از دیگر نکات مثبت شرکت گو ددی، می توان به آموزش های رایگان این سایت برای طراحی سایت یا انتخاب هاست برای سایتتان در یوتیوب اشاره کرد. این سایت را می توان به راحتی بهترین سایت خرید هاست خارجی دانست.

هاست خارجی godaddy

۳: Mocha Host

یکی دیگر از مهم ترین شرکت های آمریکایی در زمینه هاستینگ، که دارای ۱۶ سال سابقه کاری در این زمینه است شرکت Mocha Host می باشد. این شرکت هاست هایی با فضای میزبانی و پهنای باند بینهایت در اختیار مشتریان خود قرار می دهد که می تواند برای شما خیلی مناسب باشد. این شرکت هاست های لینوکسی و ویندوزی دارد. این شرکت بهترین هاست رایگان Cpanel خارجی را در اختیار مشتریان خود قرار می دهد.

بهترین هاست خارجی mochahost

۴: Host Gator

یکی دیگر از شرکت های با سابقه در زمینه هاستینگ، شرکت Host Gator است. این شرکت برای ۱۶ سال است که خدمات هاستینگ را به مشتریان خود ارائه می دهند و فضا و پهنای باند نامحدود، پشتیبانی از دامنه های زیاد و راحتی کار با پنل آن این شرکت را به یکی از بهترین شرکت های هاست خارجی تبدیل کرده است.

هاست خارجی hostgator

 

۵: Host Papa

یکی دیگر از شرکت های هاستینگ آمریکایی که فقط هاست های لینوکسی را در اختیار شما قرار می دهد، شرکت Host Papa است. این شرکت پلن های مختلفی برای هاست های خود دارد که می توانید پلن مورد نظر خود را با هزینه مناسب از آن خریداری فرمایید. قابلیت بکاپ اتوماتیک این سایت نیز بسیار مهم است.

شرکت هاستینگ hostpapa.eu

۶: Green Geeks

گرین گیکس یکی دیگر از مهم ترین و بهترین هاستینگ های خارجی است که می توانید خرید هاست خارجی را در آن انجام دهید. این شرکت سابقه ای ده ساله در ارائه هاست وب سایت به مشتریان خود دارد و تا ۹۹.۹% هاست های خود را گارانتی می کند که قطع نمی شوند. فضای میزبانی و پهنای باند نامحدود و پشتیبانی خوب Green Geeks این شرکت را به یکی از بهترین انتخاب های شما برای هاست خارجی تبدیل کرده است.

۷: Fat Cow

یکی از قدیمی ترین شرکت های هاستینگ در آمریکا که دفتر اصلی آن در نیومکزیکو آمریکا می باشد، شرکت Fat Cow است. این شرکت ارائه دهنده با کیفیت ترین و سریع ترین هاست های لینوکسی در تمام دنیاست که می تواند بهترین هاست ها و سرور ها را در اختیار شما قرار دهد.

 

بهترین شرکت های خرید هاست خارجی در ایران

  1. ایرانیکارت: ایرانی کارت یک سایت مهم در ایران است که پرداخت های بین المللی و ارزی را برای مشتریان خود انجام می دهد. یکی از فعالیت های مهم این شرکت، کمک به خرید هاست در وب سایت های هاستینگ معروف دنیاست. (سایت هایی که در بالا از آنها ذکر شده است.)
  2. پارس پک: پارس پک نیز یکی دیگر از شرکت های هاستینگ مهم در ایران است که هاست های خارجی را برای شما خریداری می کند و می توانید در آن خرید هاست خارجی را انجام دهید.
  3. هاست نگار: هاست نگار نیز یکی از شرکت های برتر در زمینه هاستینگ در ایران است که می توانید هاست های خارجی را در آن خریداری فرمایید.
  4. ایران هاست: ایران هاست یکی از شرکت هایی است که خدمات هاستینگ را به طور کامل برای شما انجام می دهد.
  5. ایران سرور: ایران سرور نیز یکی دیگر از نمایندگی ها و شرکت های معروف در ایران در زمینه هاستینگ می باشد که می توانید هاست های خارجی را نیز در آن خریداری فرمایید.
  6. وب مرز: شرکت وب مرز نیز یکی دیگر از برترین ششرکت های هاستینگ در ایران است که قابلیت خرید هاست خارجی را نیز در اختیار شما قرار داده است.

در این مقاله تلاش داشتیم تا شما را به طور کامل با هاست های خارجی، ریسک بزرگ استفاده از آنها و مزایای بسیار خوبشان آشنا کنیم و بهترین سایت های خرید هاست خارجی را به شما معرفی کنیم.

۵/۵ - (۷ امتیاز)

حرفه خود را با برنامه نویسی تحت وب آغاز کردم و رفته رفته با مباحث دیجیتال مارکتینگ آشنا شدم و در مسیر تحلیل انواع وب‌سایت‌ها،سئو و بازاریابی اینترنتی قرار گرفتم. مجلّه آموزشی مسیر سئو را با علاقه فراوان و برای کمک به رشد کسب‌وکارها در فضای دیجیتال راه اندازی کردم.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

[mailpoet_form id="1"]

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *